VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:03

viktorka_od splavu Haha vubec neji... Dneska slavime narozky, mam v sobe tiramisu, tunu syra a susenych rajcat. No jinak poznamky na me manzel teda nastesti nema, bych ho zabila.

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:18

0zero7 Jako že každej kope za sebe, to je hezký sice, ale minimálně by chlap, kterej chce, aby žena na sebe dbala, měl by jí pomoct, aby na to měla (hlavně až pak jsou děti)  nějakej ten čas, prostor, a hlavně  energii. Souhlasit a (spolu)financovat paní na úklid. Souhlasit a (spolu)financovat hlídání dětí. Věnovat se dětem. Spoluřešit rodinné záležitosti. Není odpovědnej za  její štěstí, ale je odpovědnej za to, když padá na čumák,  že jí pomůže se zvednout. Ostatně to sliboval, když si ji bral.   

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:41

Isca přesně tak. akorát to neumím tak pěkně napsat

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:44

Isca pro me je toto "goes without saying" tak jsem to ani nezminovala. POkud to tak neni je neco spatne a musi se resit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:25

Můj kamarád opustil svou ženu, která je pěkná, udržovaná, štíhlá aniž by to musela řešit a důvod je, že s ní není sranda. Prostě ten důvod se vždycky najde. Milenka byla šedá myš, nezajímavá a že je s ní legrace mi teda vůbec nepřišlo. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:29

Renusatko to je podle mě nějakej kec (jako že plácnul prvníco ho napadlo, problém bude asi jinde), ale mě kdyby opustil chlap že ‘se mnou nejni sranda’ tak sem snad i ráda..to zní, jako by to byl totál blbeček

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:55

Ounz Ne, to je bohužel u něj pravda. Ještě teda mimo srandy mu chybělo, že nečetla stejné knížky. Tím jsem spíš chtěla říct, že když chtějí lidi odejít a nemají vlastně pádný důvod, tak vymyslí cokoliv. Jako kamarádka nám zůstala jeho žena. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:01

Renusatko no, jak říkam..asi bych nelitovala, že mě tenhlten opouší  

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:16

Ja mam jednu lehce humornou historku, kdyz jsme u tech chlapu co radeji ne...pred X lety jsem chvilku (4 mesice asi) chodila s jednim typkem, co byl rozejity s manzelkou, tehdy uz nejakou dobu. Bylo to fajn, do te doby, nez ex zjistila, ze odhozena hracka byla zvednuta nekym jinym (on odesel hlavne kvuli lzim a podvadeni, bohuzel jsem zjistila pozdeji ze i znam lidi po kterych ona slecna, ci pani vlastne, pozadovala intimni chvile atd).

No long story short, on se k ni vratil, zapla vsechny paky, coz je v poho samozrejme, kazdymu co si preje... nicmene jsem nedavno objevila doma desky co patri jeho otci, ktery si jich, podle tvrzeni, velmi povazoval. Poslala jsem kratkou zpravu ze je teda mam doma, kdyby neco. Prisla mi odpoved v duchu automatu at si to necham a dekuji a prosim. Tak jsem uz nereagovala, mam dobry desky do sbirky a cau.

Po 14 dnech dalsi zprava "uz me prosim nekontaktuj". Jsem byla zrovna ve fitku a hlasite jsem se rozesmala, hahaha. Ne ze by panovy nedoslo, ze kdyz jsem neodepsala, tak ho kontaktovat samozrejme nehodlam, partnerka mu zrejme prosmejdila tel a dostal narizeno co napsat (nebylo by to poprve, kdysi se priznal). Tak jsem se dost pobavila a jen mi to potvrdilo, ze nohy na ramena a tradaaaa.

Akorat bylo teda smutny, ze clovek co chce pouze monogamni vztah se vraci k zene, co chce vztah otevreny po tom, co ho xkrat podvedla, ze jo, s tim bych vyrazila dvere, ale asi to nekteri potrebujou kvuli stimulaci, draaama a tak.

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:16

Jezis to je zas roman

Offline barbucha blogger
35968 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:23

Ještě pořád jedete fešácký manžely, po zásluze opouštějící stárnoucí tlustý manželky?  

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:24

barbucha Hugh je bozi, ma na dDeb i hashtag na insta

Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:26

Hele ho

Offline barbucha blogger
35968 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 20:30

0zero7 

Hugh boží byl, je a bude! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:15
Reakce na Ounz:

Renusatko to je podle mě nějakej kec (jako že plácnul prvníco ho napadlo, problém bude asi jinde), ale mě kdyby opustil chlap že ‘se mnou nejni sranda’ tak sem snad i ráda..to zní, jako by to byl totál blbeček

​Ja bych teda nesnesla vedle sebe osobu bez smyslu pro humor, to se pak odrazi ve vsem, klidne bych to jako duvod konce dala.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:20

Mutziputzi nojo, ale to by sis ji asi primarně nevzala? Já taky nutně potřwbuju smysl pro humor a nadhled, s lidma co tohle nemaj, vyjdu, ale rozhodně se do nich nezamilováva 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:21

Mutziputzi Osobně mi přijde, že zrovna s tou kamarádkou sranda je, ale jak to bylo v manželství to nevím. Jinak souhlasím...mimo jiných vlastností mám ráda manželův smysl pro humor a že se i po 20 letech denně spolu nasmějeme. Až i děti říkají, že jsme horší než puberťáci. Spoustu problémových situací to určitě vyřeší. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:23

Ounz Treba kdyz ptacka lapala...znas to. Zas bych vytahla tridni sraz, kde nekolik sveho casu hrozne free spoluzacek jevilo dojem zapskly megery.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:25

Mutziputzi no tak smysl pro humor se rozhodně předstírat nedá

edit: ale pokud se pán zamiluje do strašně free kočky kerá nic neřeší a furt vysmátá a pak zvadne když madam chce řešit složenky a jogurty pro děcka.. tak to jasně, to chápu že nebude fungovat

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:26

Mutziputzi to zas nevíš, co maj zapšklý megery za sebou..a lidi se fakt měněj. U nás na třídním srazu je většina free žab vdanejch a má děti, no..zapšký tam teda nemáme (jen jednoho kluka) 

a mě nikdo nevoblafne, lapání ptáčka neprojde