Sweet Potato Těžko říci, možná jmenované důvody jsou skuečné, ale nějak se mi to nezdá. Tohle myslím šlo řešit dialogem a ne hned prchnout k obtloustlé kuchařce.
VIP zjevy
Luna NO hele, neviiis jako neviiiiis. Manzela teda nemam, to je pravda. Taky bych rekla, ze to je neco na cem musi byt chut na obou stranach mirne zapracovat, jiz znimeno vyse, byt atraktivni stale atd...
Jasně, koupíš mu vakuovou pumpu a hotovo
. A nedělej si iliuze, i ženské pohlaví může časem doznat útlumu v těchto potřebách.
I ty vecna pesimistko, no ja se ridim podle toho co mam v genech. Takze tak. Jsem pragmaticky realista s optimistickym pohledem na vec. Zatim to funguje skvele, pro zivot teda, ne jen v posteli. Vakuovou pumpu jsem zatim nepotrebovala, takze neposlouzim referencema, ale google poradi ![]()
0zero7 Já ti rozumím, ale nikdy nevíš. Člověk ve 40 také nevěří, že six pack není navěky.
0zero7 Je ale také rozdíl, když máš někoho doma deset a více let, každý den třeba, všechno jednou tak trochu omrzí. Ne vždy, samozřejmě
.
0zero7 Ale to fakt nepomůže. Zatím tento problém neřeším, ale fakt si myslím, že s postupujícími lety, i přes snahu vypadat dobře...No nic, každej to má jinak.![]()
Luna Ale jo, ja chapu co chces rict. Ja se muzu ridit jen podle sebe zatim. Tak myslim, ze obecne muze doufat v to nejlepsi kazdej ze jo :)
whiskas Tak ja vim, ze ho mas, videla jsem.
0zero7 Je ale také rozdíl, když máš někoho doma deset a více let, každý den třeba, všechno jednou tak trochu omrzí. Ne vždy, samozřejmě
.
No, soustredme se na NE VZDY. Primarne. V tom to je ze jo...
whiskas
Já věřím, že do 40 ten six pack mít budu.
Už se mi to teda pomalu krátí.![]()
Luna Já ho ve 40 také měla, ještě pár let po té a věřila jsem, že i dále nebude problém, leč realita je jiná. ![]()
0zero7 Čo bolo, bolo, a už není a asi ani nebude. ![]()
whiskas whiskas definuj zestarne, ja podle statistiky co si vedu, tak 65 a 1 az 2 tydne, coz je cajk.
Nebavim se o dlouhodobem stresu nebo zdravotnich obtizich, samozrejme...
Statistikou nemůžu posloužit, ale protože se v tý věkový skupně pohybuji/to znamená, že v ní jsem/ bych si dovolila tvůj průzkum zpochybnit. 1 až 2 krát týdně, kde ty sněhy jsou.
whiskas Kup si brejle ale uz jako! ha ha
A dal uz tvuj sixpack nekomentuju, mam ho ulozenej, neboj.
0zero7 Dík, tak to prosím nevyhazuj, ať se mám ve vzpomínkách na koho obrátit
.
Tak Betty
Tak to je vtip století. V 65 1-2x týdně? To počítají i placené služby? mě trefí...
Mimochodem, furt tu plácáme mimo téma. Co dělá Řepka, už má zuby?
Tak Betty JJ ja to sleduju, zatim to uplne statistiku nenabourava, jen mi to pohorsilo data teda hehe
JO a mam i adeptku 77, ta ovsem ma mladsiho, i kdyz v tom veku to bude tech 65 mozna, nesverila se, cvici teda ona kazdej den. Znam ji z fitka.
Luna Hele, ja fakt nekecam, asi je to teda mene caste nez jsem se domnivala no... asi ze blazena nevedomost ci co. Mam to teda porad z druhe ruky, tak treba kecaj....
0zero7 Hele, tak ono je to vlastně úplně jedno kolikrát, jde hlavně o to, aby měli oba stejnou představu, že jo :-) Problém je disharmonie, ne málo sexu!! Ty se teda raději zaměř na mladší chlápky ![]()
Garfie vidis. To je presny. Musi to sedet co we frekvence (a kvality) tyce. No Ja uz si rikala kde ses haha.
Tak vek neni vzdy zaruka ze jo. Ten entuziasmus by se mel vyskytovat taky. Me se mladsi nez ja libi, zadnej problem :)
0zero7
Tak o tebe se nebojím, ty si umíš poradit....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí