VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11907 příspěvků moje polička 01. února 2018 01:29

Garfie haha dekuji. Zatim dobry :) a napodobne, tuuristko 

Online Sweet Potato
40540 příspěvků moje polička 01. února 2018 08:55

Po tomhle si půjdou nalit i abstinentky.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:02

Sweet Potato to je ken? Stramak! 

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:28

whiskas Já se tomu chlapovi vlastně nedivím, že od ní odešel...Jestli je ta nová hodná a má pro něj pochopení, tak už nám chybí jen informace o četnosti sexu a máme skoro top 3 podle 0zero7 :-). Ten příběh není smutnej, ten je ze života...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:30

Sweet Potato pěkný nohy 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:37
Reakce na whiskas:

Renusatko I já mám takovou kamarádku, která byla vyměněna za mnohem horší "model" a údajný důvod? Dotyčná (ta nová) má prý více pochopení, je "hodná", více pečuje a pravidelně vaří . Fakt smutný příběh. 

​tak ja bych se zeptala co jineho (krome toho sexu) je tedy ve vztahu dulezite?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:41

viktorka_od splavu hodná alias pečovat a vařit je ve vztahu důležitý? úplně husí kůži mam z takovýhodle kooperativního modelu...a muž činí šťastnou na voplátku eště vlastně brrr

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:44

viktorka_od splavu Mě se neptej, já nejsem psycholog a nechci to tady dále pitvat. Ale snad ne každý chlap touží po "pečovatelce", která hýká obdivem nad každým jeho krokem a své potřeby absolutně přechází. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:48

999 No, "hodná" prý je ... Zbytek mi znám není. Ale viděla jsem fotku, tak s tím sexem si tedy jista nejsem, ale kdo ví , muži mají různý vkus a i ten se časem může změnit, nebo "přizpůsobit", když jsou upřednostněny ostatní pozitivní stránky.

Online Sweet Potato
40540 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:48

whiskas Těžko hodnotit, z tvé jednovětné verze její verze jeho verze. Takhle to působí jako celkem legitimní důvody a šťastný konec aspoň pro pána. Ale ono vůbec těžko hodnotit jakýkoli vztah, nežijeme s nimi a nesvítíme jim.

49385 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:50

Mutziputzi tak kazdy si pod tim predstavime neco jineho. porozumeni a starost o sebe navzajem, duvera a spoleh, to pro me dulezite je.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:51

Sweet Potato Naprosto souhlasím. Můj příspěvek byl vyvolán pouze aktuální diskuzí. Ve smyslu, že ne vždy muži odcházejí k mladším, hezčím a štíhlejším. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:53

viktorka_od splavu Jistě, ale psala jsem "hodná", ne hodná. Chápeš? Ty uvozovky měly význam, hodná ve smyslu, udělám cokoli ... Já jsem myslím také hodná .

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:53

viktorka_od splavu Hm, tak to můžu mít ale s k kamarádkou taky a nemusím jí prát a žehlit, jestli to je to pečování. Ty věci co zmiňuješ mi připadaj automatický, ne jako něco na čem se dá stavět, nedejbože na tom pracovat.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:56
Reakce na Renusatko:

Můj kamarád opustil svou ženu, která je pěkná, udržovaná, štíhlá aniž by to musela řešit a důvod je, že s ní není sranda. Prostě ten důvod se vždycky najde. Milenka byla šedá myš, nezajímavá a že je s ní legrace mi teda vůbec nepřišlo. 

Tohle se dozvěděla i kamarádka, že s ní už není legrace jako dřív. Ona se starala o dvě malé děti, do toho pracovala, zajišťovala chod domácnosti, domácí administrativu..... Pan manžel přišel z práce a sednul si k TV, o víkendu vyspával do 12 hod, zatímco vařila. Takže časem z ní byla unavená mamina, pořád v jednom kole. A pán si našel milenku, která mu rozuměla a měla na něj čas. Bohužel nikdy nepadla otázka, co se on pokusil udělat  :-(  pro to, aby z ní byla opět veselá holka jako dřív. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:57
Reakce na whiskas:

999 No, "hodná" prý je ... Zbytek mi znám není. Ale viděla jsem fotku, tak s tím sexem si tedy jista nejsem, ale kdo ví , muži mají různý vkus a i ten se časem může změnit, nebo "přizpůsobit", když jsou upřednostněny ostatní pozitivní stránky.

Mňa by zaujímalo akú súvislosť má jej vzhľad s kvalitou sexu. 

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:58

whiskas Jakože lidi s nadváhou nemají sex? :-)

Když to tady čtu, tak uvažuju, že bych snad o vztazích mohla napsat knihu...:-). A protože na střední a částečně i vysoké škole jsem byla v pánských kolektivech, z čehož vyplývá, že mám spoustu  kamarádů chlapů, mohla bych fundovaně nabízet pohled i z druhé strany.

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 01. února 2018 09:59
49385 příspěvků moje polička 01. února 2018 10:04

Mutziputzi automaticky ano, ve smyslu ze bez nich to nejde. tudiz pokud jeden z partneru tyto veci ve vztahu nenachazi pak je vcelku logicke najde-li je jinde ze vaha dotycne/dotycnych nebude hrat hlavni roli:-)

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 01. února 2018 10:24

paktofonika @999

Chytání za slovo? Ve zkratce, moje kamarádka je prostě hezčí (podle mého názoru tedy), tak nechápu tu výměnu za "horší". Samozřejmě si nemyslím, že by váha měla vliv na sex, jen jsem se podivila, že si pán místo velmi štíhlé ženy vybral z naprosto odlišné stupnice. 

Ještě musím něco vysvětlovat?