No, vypadá to tak :-) A starý asi taky ne:-)
VIP zjevy
Beranka starý jo právě!!! Tak ale doufám, že nejen v Kanadě!!!
Potrefenáhusa Nemám ráda vyzáblé chlapy, nevadí mi, když mají pár kg navíc, prostě kus chlapa, ale typ rozkydlá hrouda tedy ne
.
Problém diskuzí je v tom, že každý si pod určitým výrazem představí něco jiného, pak vzniká nekonečná polemika.
No, vypadá to tak :-) A starý asi taky ne:-)
No, když myslíš. Pěkně sis to vyložila.
whiskas jj, typ “vyschly jogin” me znacne odpuzuje, rozhodne dam prednost par (par! ne 50:-) kilum navrch:-)
whiskas No je to vtipné čo si z jednej fotky vydedukovala. Nuž existujú ľudia u ktorých vzhľad nieje úplne to najzákladnejšie vo vzťahu.
viktorka_od splavu A co jsem asi tak psala? Přečti si to. O vyzáblém chlapovi nebyla řeč, tak nerozumím o čem píšeš.
paktofonika Už se uklidníme? Na fotce se mi prostě nelíbila, to se může napsat, že? A kamarádka ví jistě více. Ale nehodlám tady její vztah pitvat. Šlo o příklad a už tomu nechci věnovat více času.
whiskas pisu, ze s tebou souhlasim![]()
whiskas viktorka s tebou souhlasí...
whiskas Ale ja som úplne v pohode ![]()
paktofonika Nezdálo se. Ale tím lépe. ![]()
viktorka_od splavu Potrefenáhusa
no, hned je mi lépe.
Mutziputzi Paris v tom vypadá dobře (a vlastně i Kim no...)
Magráta Já od začátku řikam, že Kanye je borec, neposlouchaly mě ale ani vedle ani tady![]()
Teda co vsetky dokazu kamaratky prezradit zo svojho sukromia? Normalne ziram. ![]()
Kopřivový se prej nechce do Kladna, se divim!![]()
Janulik03 Zo svojho?
Sweet Potato aha, no tak to uz len ziram dalej, no. Ja neviem ale sukromne manzelske veci a uz vobec nie intimne nerozoberam s nikym.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí