Sweet Potato Dobrej pokus...ale plevelení z manželských poraden hned tak nic nezastaví![]()
VIP zjevy
whiskas Jakože lidi s nadváhou nemají sex? :-)
Když to tady čtu, tak uvažuju, že bych snad o vztazích mohla napsat knihu...:-). A protože na střední a částečně i vysoké škole jsem byla v pánských kolektivech, z čehož vyplývá, že mám spoustu kamarádů chlapů, mohla bych fundovaně nabízet pohled i z druhé strany.
To by bylo jistě zajímavé i poučné
. Ráda bych se zorientovala, protože v této oblasti stále tápu. Co tedy muži vlastně chtějí? A nemyslím to, co se píše v pánských časopisech, 90 - 60 - 90
.
A ještě poznámka na okraj, mě osobně tedy tlustí muži nepřitahují, ale je možné, že muži to mají jinak.
stes Tak další pokus, skvělá kampaň Kanye West![]()

stes Já s pitvou nezačala ...
Mutziputzi Díky.
Má skvělé nohy
.
whiskas Jsme OT, tak snad někde v jiném vlákně...
.
Mutziputzi ta Kim je snad fakt nafukovaci dle potreby.:-)tady je krasna na vsech trech fotkach.Do zjevu bych ji nedavala.![]()
nebo to neni Kim,Paris?sem zmatena.![]()
Mutziputzi kde ma tu prdel? to je sundavaci?
Mutziputzi no,ta se mi taky libi.:-)
a tohle je super

Mutziputzi hele ty me tu pekne mates.
doprcic ta Kim je tak hezka at si necha tu zadnici vyfouknout.
Mutziputzi To tedy ano
.
Pravda je, že dnes se bulvár nečiní...
999 No, "hodná" prý je ... Zbytek mi znám není. Ale viděla jsem fotku, tak s tím sexem si tedy jista nejsem, ale kdo ví
, muži mají různý vkus a i ten se časem může změnit, nebo "přizpůsobit", když jsou upřednostněny ostatní pozitivní stránky.
Ty wogo! Jak se z fotky pozná kvalita a četnost sexu?
A ještě poznámka na okraj, mě osobně tedy tlustí muži nepřitahují, ale je možné, že muži to mají jinak.
mně některý jo, jako ne taková ta holčičí rozkydlost, ale když je někdo charizmatickej, odpustim mu kde co :-) Vlastně když mě někdo zaujme, je to pak už trochu jedno, jak vypadá, někdy si ho nestihnu pořádně prohlídnout a přes tu růžovou mlhu už je to jedno :-)))
Sice na jednu stranu souhlas, že láska prochází očima, ale na druhou stranu krása je v očích toho, kdo se dívá. Takže věřím, že někomu je prostě líp s tlustou šeredou než s někým třeba objektivně krásnějším.
Beranka tlustý a vošklivý asi nesouložej ![]()
Beranka Bože
. Dotyčná mi na fotce nepřipadala přitažlivá, zvláště v porovnání s kamarádkou. Její další sexuální přednosti a dovednosti samozřejmě neposuzuji. Proč se v tom někteří musí tak šťourat?
Potrefenáhusa Ale to jsem nepsala. Příkladem byl konkrétní chlap s určitým (předpokládaným) vkusem. To, že si to někdo vyloží jinak už není můj problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí