Janulik03 Jsem se úplně zamyslela o čem jinym se dá vlastně s kamarádkama mluvit!![]()
VIP zjevy
Janulik03 Jsem se úplně zamyslela o čem jinym se dá vlastně s kamarádkama mluvit!
asi tak ![]()
Mutziputzi no přesně ![]()
Janulik03 Jsem se úplně zamyslela o čem jinym se dá vlastně s kamarádkama mluvit!
prece o tech, ktery tam nejsou :D (dzouk)
Mutziputzi nuz..... tak urcite nikomm nevesiam na nos ako a kedy spolu s muzom sexujeme, ani ma to nezaujima u inych.
Většinou se mně líbí,ale toto se moc nepovedlo..
může mi někdo zasvěcený vysvětlit, jak vypadaj dvouměsíční pracovní povinnosti osoby, jako je kopřivová? teď je totiž tak pracovně vytížená v usa, že nemá až do března čas ![]()
ještě k těm manželstvím a vztahům..vzpomněla jsem si na hezký citát :
"Muž potřebuje k životu tři ženy: matku, manželku a aspoň jednu, která ho považuje za muže." :-)
a ještě jeden se mně líbí:
"Největší chybou každého muže je, když dá jinému příležitost,aby rozesmál jeho ženu v době, kdy s ním je smutná..."
Teď mě napadlo, je tady nějaké vlákno s citáty? Založila jsem ho... :-)
Janulik03 no pockej ale tady mladsi rocniky zahajily anketu jak to mame v tech vyssich vekovych kategoriich a ty jako neprispejes?!![]()
Janulik03 no pockej ale tady mladsi rocniky zahajily anketu jak to mame v tech vyssich vekovych kategoriich a ty jako neprispejes?!
hele, mladší ročníky ať si počkají..... však se to dozví :-)
Na co jim kazit mladický optimismus... všichni jsme si to tak představovali :-)
Berta Jasně, to patří v podstatě do kategorie "Počkej, až budeš v mých letech" a to třeba mám doma přísně zakázaný ![]()
tak já si neska zlepšuju náladu vtipama, a abyste neřekly tak teda na závěr jeden tematickej:
I stáří přináší netušené radosti. Například si při čištění zubů můžete zpívat.
![]()
viktorka_od splavu no vo něco málo lepší než ten předchozí teda
Janulik03 Nejenom kamarádky, ale co na sebe stačí prozradit pacientky. A to jsou u mě 15 minut
.
Jiná Realita sem musi po malejch balickach, aby to bylo bez cla a DPH naposilat cajky z vyprodeju, naskladni garaz v Hnidousich a pak to tady rozproda pipkam, byznys plan ne?
Renusatko no ale veria, ze to neposunies dalej.
Jiná Realita vždyť do ČR v únoru na pár dní přijede (sice pracovně, ale snad jí zbyde čas i na JJ)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí