Berta to je Kate? mně se taky líbí prakticky vždy, tohle je hrůza
VIP zjevy
Mutziputzi ajo vlastně ![]()
ne, ale vážně - tohle o těch pracovních povinnostech, které trvají celé měsíce, vykládá kdejaká slépka. je aspoň teoreticky možné, že opravdu něco dělají? nebo si pod tím mám představit to, co si představuju - že tak hodinu denně posílá někam fotky v naději, že dostane focení snů, pak jeden den fotí do pokleslého plátku, a zbytek času chodí do fitka a opaluje se?
Jiná Realita já bych řekla že je to velmi podobný jako když důchodci pořád nemají čas - voni ho ale fakt nemají! tak stejně ostatní nepracující, prostě dělají věci který ty děláš buď nějak mimochodem nebo vůbec. třeba chodí na nehty, na solárko, na pravidelný obědy s kámoškou (2h+) atakdále, prostě hoňka;-)
Janulik03 Posouvám občas, ale vždy bez jména. Naopak si myslím, že kdo podobné věci vybalí cizímu člověku po 5 minutách, tak naopak chce, aby se to vědělo. Nejsou to žádné věci kolem zdravotního stavu, aby podléhali nějakému utajení.
U kamarádek je to jinak. A sama si teda rozhodně nenamlouvám, že co někomu řeknu se nikdo jiný nedozví. Tak naivni nejsem.
Třeba o Ushera bych pečovala teda!
...a ten kabát bysme sdíleli! Sounáležitě!

Renusatko tak ono posunut nejaku prihodu bez spatnej identifikacia je v pohode. Ja sa prave nerada zverujem, lebo vzdy skor, ci neskor to niekde na mna vybafne. Proste mam hranicu, co nepoviem.
Mutziputzi jezis, taky kabat som mala. Normalne sa mi vybavili, aky bol tazky, ale teply. Kto vie, kde je mu koniec? Myslim, ze ho priniesol otec z uzbekistanu, su to uz strasne roky.
Janulik03 Ho nehledej, o tebe bych asi tak nepečovala![]()
Janulik03 nevim, on člověk nikdy neví, s kym se seznámí a komu se co spojí dohromady.....já jsem jednou vyslechla takovou hodně pikantní příhodu o jedný holce, se kterou jednu dobu chodil kamarád kamarádky, kterýho jsem znala víceméně jen podle jména.....asi asi dva roky na to jsem se s tou holkou úplně náhodou a přes někoho úplně jinýho seznámila. Spojilo se mi to docela rychle teda ... ![]()
Mutziputzi no teeeda, nieeee? Pohladam ak sa niekde najde, poslem ti ho. Mne bhde istotne maly. Len potom bacha na ekomaniakov.
Potrefenáhusa
no ved to
Potrefenáhusa Hele, jeden čas mi vyprávěla kamarádka o svym milenci, ale nikdy jsem ho neviděla ani na fotce. A pak jsem jela na výlet a identifikovala jsem ho normálně v autobuse!!! Bylo to 350 km od Prahy, kde všichni bydlíme:-D.
Karja A hlasila ses k nemu, jo??? ![]()
Karja podle ceho?
Znamenko velikosti stvrtlibrove mince ![]()
Beranka starý jo právě!!! Tak ale doufám, že nejen v Kanadě!!!
Hele na pruzkumu se podilely i osoby v CZ, takze nejen v Kanade! ![]()
Janulik03 no pockej ale tady mladsi rocniky zahajily anketu jak to mame v tech vyssich vekovych kategoriich a ty jako neprispejes?!
pruzkum je oprenej o konkretni pripady, samozrejme. JInak to nema vahu. HOlt asi budu muset pockat nejakou dobu. Zatim to vnimam tak ze zdravi a byt fit je pro aktivni libido jedna z nejdulezitejsich veci (jo a tlusti sexujou podle me kolirat vic nez hubeniiiii)
jinx Věděla jsem, co má za rasu psa, a jednou jsem na fotce viděla jeho manželku (ale jakože jsem jí spíš dokázala typově zařadit než abych uplně věděla jak vypadá). No a pak mi sepnul i jeho fyzickej popis a popis oblečení a bylo to:-D. No hrůza, v tu chvíli jsem myslela, že se odstřelim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí