Karja jj, bylo to na pohovor do pobocky americky firmy, u tyhle konkretni jsem to vyhodnotila jako vhodny, u jinych pohovoru jsem neresila
VIP zjevy
Lilly_Ku Jasný pohovor chápu, právě mě nic jinýho než pohovor či první oběd u partnerových rodičů fakt nenapadlo:-D.
Mutziputzi ja si naopak myslim, ze urcita kulturni senzibilita je dobra a ze je potrebs to brat pripad od pripadu. Dostala jsem predem rozpis lidi, se kteryma se postupne setkam, prvni byl manazer pobocky puvodem z japonska. V podstate kvuli nemu jsem vyhodnotila, ze kdyz uz mam piercing v obliceji a propichany usi, ze by bylo vhodny ten zbytek uplne nevystavovat.
Mutziputzi ja si treba za svejma kerkama stojim, ale treba kdyz jsem sla na pohreb, tak jsem tak nejak sama cejtila, ze by bylo asi vhodny je zakrejt. vzdycky nastane nejaka takova situace. proto bych si treba ja osobne nikdy nenechala potetovat prsty na rukou, byt se mi to hodne libi
razorblade Já své dcery vždycky prosila, aby se kérovaly jak chtějí, jenom aby to, v případě nutnosti, šlo zakrýt. protože jeden nikdy neví, kam ho život zavěje a jsou povolání, kde by to mohlo velmi vadit. U starší je to v pohodě, kérek má dost, ale není problém je skrýt.
Mladší má kérek ještě víc, třeba i na lýtkách, ale schovat to jde taky.
Starší by asi dnes těžko dělala práci, co dělá, být viditelně pokérovaná a mladší možná, kdyby to nešlo schovat, taky ne.
Mě jenom mrzí, že já tetování nemůžu, ze zdravotních důvodů. Jinak bych měla taky. ![]()
Dadoo Já kdybych se nebála bolesti, tak mám celý záda. Ale jelikož se bojim i dentální hygieny a malý kérky se mi nelíbí, a příteli se teda ty velké výrazné stejně nelíbí a tak bych mu to asi neprovedla, přece jen na mě musí často koukat:-D, tak taky umřu holá. Že ale budu v důchodu v bazéně vyčnívat:-D :-D.
Karja mi se ty hodne maly taky nelibi, dycky si rikam, ze vypadaj jak vyrazka :))
Lilly_Ku Jo, já právě obdivuji ty velké a výrazné, prostě, když už tak už a hlavně je na tim něco k pozorování;-). Ale jo, někdo má něco mini jako nějakou upomínku na něco, tak k tomu jsem taky taková smířlivější.
Karja To se mi taky líbí. Dcera má tetování po celých zádech, po páteři nahoru až pod vlasy, Fakt pěkný.
Mně se tetování líbí hodně, hlavně u chlapů :-). A víc než plochy se mi líbí obrázky, i takový to "vězeňský" tetování. A dobrý je to v kombinaci třeba s oblekem. Tuhle jsem mluvila s jedním právníkem, ručně šitý oblek a potetovanej krk... Moc jsem se na rozhovor nesoustředila
.
Dadoo Jo, tak přesně to se mému příteli nelíbí, už konzistentně několik let, takže s tim fakt nepřijdu:-D. Ale to se mi líbí, zas třeba jedna noha nebo jedna ruka, na mě je to moc nesymetrický:-D
Dadoo ja si pamatuju, ze kdyz jsem si poridila prvni tetovani, tak matka se mnou dva tydny nemluvila :D no... ten bx nemohla mluvit s pulkou rodiny, takze si zvykla a i se ji to snad i trochu libi. Ale byt prukopnikem bylo fakt tezky :D
Mne sa tetovanie paci. Dcerin partner my tetovanie hodne vyrazne. Cele nohy, ruky chrbat,.... Dcera ma tiez nejake, ale da sa viac schovat oblecenim. U nich v praci ale to nie je nevyhoda, maju bar, kde spolu zacinali a este sem tam obsluhuju a tam sa to skor hodi.
Ja by som sa uz tetovat nedala, neviem si to na sebe predstavit.
razorblade Jee, to je pohoda, jen dva dny...Moje by zacala vytlacovane plakat, lomit rukama, merit si tlak, zavolala by si zachranku a pak mi psala sms z nemocnice, ze jsem ji znicila zivot.
Nemam tedy zadne.
Luna tydny! Tydny! :D vzdycky mi jen mrskla talir s jidlem na stul :D
Karja Nebudeš sama, taky bych chtěla (nemusí to tedy být celý záda), ale bojím se bolesti. Budu taky vyčnívat :-)
Karja Nebudeš sama, taky bych chtěla (nemusí to tedy být celý záda), ale bojím se bolesti. Budu taky vyčnívat :-)
Mne akakorářekli, že jjse blbá. Jako sse mi ten muj maly osamělý obrázek líbí, ale dnes už bych ss tetovat nedala.
Tvl, zbláznil se mi mobil, pardon
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí