evik77 vedela som ze je to spatne, ale nemohla som prist na spravny vyraz. Dakujem ![]()
VIP zjevy
Karja to jsem cekala nejakou vetsi pikantnost ![]()
jinx Dikybohu ne:-). Neco ve stylu napada na levou nohu a silha smerem doprava? Uz tak jsem si pripadala zrala na Chocholouska.
Krehutka
Cože? Já jsem někde byla na Silvestra??? ![]()
Krehutka Jsem, ja si byla jista teda uz na miste, a pak se ho normalne kamaradka schvalne zeptala, kde byl ten den v tu hodinu, protoze se ji tomu taky nechtelo verit.
Luna No zhruba hodinu jo
. Trávili jsme Silvestr u kamarádů a na poslední chvíli přibyl ještě jeden pár, jejich známí, kterým padlo hlídání ( oba páry mají dvě malé děti, takže ty se zavřely do pokoje), bydlí několik desítek kilometrů za Brnem, ona má stejné křestní jméno jako ty, dokonce i ta fyzická podoba tam byla
. No jako kroužila a našlapovala jsem jako indián, ale na parfémová témata ses moc nechytala. Zato moje míchané drinky ti chutnaly
.
Karja Tak to je dobrý, svět je fakt malý.
Krehutka
Kristova noho, já si furt říkám NEPIŠ furt na ten web tolik těch keců, ale ta osamělost na mateřské je silnější.
No ale teda jsem to bohužel nebyla já.![]()
Luna zjevně nepíšeš dost![]()
Tak to stojí za to, když se dva hezký lidi nechaj fotit na památku...![]()

Mutziputzi Pripadaj mi oba takovy usmudlany, soupla bych je pod sprchu snad.
Karja kdo to je? Napadla me mesarosova, ale ta neni takhle ve forme ne?
Lilly_Ku Je to Mesaros s boyfriendem. Pravdepodobne nejaka retus, stiny, opalovacka a mas formu.
Karja aha, jsem myslela, ze ma i vytetovanej rukav... samy prekvapeni.
Mutziputzi Podle obličeje vypadá jako hodný kluk od vedle. ![]()
Lilly_Ku podle mě to tetování má na té ruce, kterou tak důsledně schovává ![]()
Jiná Realita ha, to je mozny! :)
Coz mi pripomina: jsem taky potetovana a ted jsem poprve v zivote tetovani chtela schovat. Jistila to bluza bez vystrihu a s dlouhyma rukavama, ale teda bejt leto, tak jsem dost nahrana.
Lilly_Ku Kde jsi to potřebovala shovat? Na pohovor nebo jsi šla na oběd k rodičům? Fakt mě to zajímá jen ze zvědavosti, nemusíš odpovídat;-)
Karja A mě by zas zajímalo proč to děláš, pakliže to nebyl mladickej neozum, buď to nedělam nebo si za tim stojim, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí