Beranka Napřed jsem si říkala, že prostě svět se v pr...el obrací, ale pak mi došlo, že ve středověku vydělávaly různé podivné zjevy jako trpaslíci a hrbáči na tom, že se ukazovaly za peníze....a že vlastně Kristelová je něco podobného.
přesně tak!
Beranka Napřed jsem si říkala, že prostě svět se v pr...el obrací, ale pak mi došlo, že ve středověku vydělávaly různé podivné zjevy jako trpaslíci a hrbáči na tom, že se ukazovaly za peníze....a že vlastně Kristelová je něco podobného.
přesně tak!
Garfie Nejen ve středověku, každý slušný cirkus či panoptikum měl vousatou dámu nebo opičího muže a podobně. No a my dneska máme celebrity :)
Jak tu někdo dával vyretušovanou BS v kampani na Kenzo, tak v reálu ( teda jak ten biologickej věk a vzhled nerada hodnotím) bych jí řeka min. o 10 víc. Naopak Sklenaříková se mi líbí. Holt BS jak říká můj kamarád jela
na PLNEJ PLYN
zlatahouba v tvári teda vyzerá dosť nelichotivo, asi za to môže ten šialený tvrdý make-up, ale čelo má tiež celkom vráskavé na svoj vek. Žeby nadmerné opaľovanie? A ani tie vlasy jej príliš neprespievajú, keby teraz z toho plynu ubrala, asi by urobila lepšie :-)
zlatahouba Minimálně 47 bys jí řekla, to já zas teda ne, vypadá jetě to jo, se divim, že s tim nic nedělá..
Mutziputzi No ale na 36 rozhodne nevyzerá. Ja som myslela ze ma tak 45. Chcelo by to zmeniť šatník, kaderníka, vizážistku, menej sa smažiť a určite by to bolo lepšie.
paktofonika A oblíct si sukni.![]()
ice Si stejně myslim, že to nemá takovej vliv na ksicht, já znam takovejch lidí, co sou řekněme nestřídmí a vypadaj furt dobře, až mi příde, že líh konzervuje i zevnitř
Mutziputzi je nějaká šance, že kdyby člověk v tomto stavu s tím "něco začal dělat" (myšleno botoxy, lasery apod.), že by to zvrátil? mně přijde, že když už jsou vrásky až tak, tak už s tím nic moc nejde, aniž by pak nevypadala jak balon.
Jiná Realita No tak może furt vyzerať lepšie keď sa prestane líčiť, obliekať a česať ako štetuľa.
Mutziputzi sem myslela spíš koks než chlast. Asi je to individuální, ale co znám lidi co nejsou střídmí ani v tom ani v druhym a vypadají starší než jsou, játra se jim dost na vzhledu odráží. První jsou odulý od krku nahoru a pak víc vrásčitý.
u britney je hrozně divný, že se úplně celá jakoby roztekla. i postava, nohy, ruce, obličej...prostě celá její bytost nějak divně povolila. a ani brutálním cvičením (věřím, že opravdu tvrdě maká) s tím nic neudělala, což je mi úplně divný, protože mám pocit, že kdyby snad kdokoli, koho znám, makal jako ona + určitě přísná strava apod., tak by docílil lepšího výsledku. stačí mi známé, co se daly ve 40 na jógu a vypadají parádně.
proč ona ne? proč i přes to všechno pořád vypadá tak nějak sloupovitě?
zamlada...ok, zamlaději
zas tak stará není, byla přece útlá.
ice Koks dtto, ne denně, ale rekreačně a negativní efekt - zero
Mutziputzi si nemyslim, že by BS byla v tý svý divoký době pouze rekreační uživatel.
ice Koks dtto, ne denně, ale rekreačně a negativní efekt - zero
Koks rekreačne?! Lol
ice Buhví no, zas podobnej životní styl měla třeba Kate Moss a ta je cajk
paktofonika Tak vono denně to vyjde dost draho a blbě se pak chodí na vosmičku do rachoty![]()
Nicméně rekreační užívání je terminus technikus, to jsem nevymyslela, výjimečně.
Britney teda vypadá dost vyžile. Makeup a styling naznačuje, že ji uhranula Donatella Versace ![]()
barbucha A já pořád přemýšlím, koho mi připomíná!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.