VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:01

Potrefenáhusa Letošní fotka, 44 let, fakt strašně jetá a vyžilá?

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:06

Mutziputzi no mně ten obličej jetej přijde, ale jak říkám, nelíbí se mi

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:09

Věk 45-50 bych jí hádala.  

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:09

Ono taky často těžko říct, třeba ta Tereza Pergnerová vypadá fakt na všech fotkách úžasně, všechna čest. Ale znám ji osobně, i když už jsem ji neviděla tak cca deset let, ale před těmi deseti lety měla pleť strašnou, opravdu hroznou. Hrbolatou, dolíky, fakt něco takového jsem snad neviděla, nosila silný make-up do společnosti. Pochybuju, že by se jí za deset let pleť tak zlepšila? Na fotkách ale vypadá vždy moc hezky. (a je bezva, abych ji tady jen nepomlouvala...)

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:10

Potrefenáhusa Ja to mám s Kate Moss podobne. Ako telo super, ale v tvári mi teda pripadá, že stále na niečom fičí. Ale tak teda proti gustu...

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:13

Garfie no ta strasna plet je od heraku, jestli se to muze uplne zhojit to nevim. jak pises, posuzovat podle fotek.. dost o nicem

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:20

No..jak myslíte s tou Kate, ale obávám se že 90% jejích vrstevnic jí může jenom závidět, co vrstevnic, o 10 let mladších

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:23

viktorka_od splavu já jsem viděla Pergnerovou naživo jednou v tramvaji a vidět to prostě je, ona má v tý televizi apod. dost silnej makeup. Hlavně teda naživo je strašně malinká a drobounká (a to říkám jako někdo, kde měří 163)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:24

Mutziputzi Mne príde taka opuchnutá a na tej tvojej fotke to vyzerá že má mierny nábeh na mačaciu ženu. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:25

Mutziputzi co máš pořád s těma vrstevnicema, někdo vypadá, někdo nevypadá/má na hlavě květák/20 kilo nadváhu, spousta lidí se těch 45 ani nedožije...já to nemyslím, že by mi přišla na 60, ale přijde mi prostě taková strhaná nebo jak to říct, to vyžilá na to pasuje asi nejlíp, prostě nmevěřím, že se chlast/drogy apod. na obličeji nepodepíšou, minimálně teda v takovým trochu tvrdým výrazu

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:25

paktofonika Já už jsem smířená s tim, že Kate Moss je tady v nemilosti

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:26

Jinak na Pergnerový jsou ty heroin léta vidět na sto honů, v reálu vypadá úděsně.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:30

Mutziputzi mně se strašně líbila jako mladá, tam mi ta směs jakoby grázlovitosti s nevinností přišla zajímavá, ale to už je teda dávno pryč

Ale jako Johnny (taky čas trochu zahlodal :-))

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:30

Potrefenáhusa V tom případě se přestávam žinýrovat, pokud se to podepíše jenom takhle, já si na všem umim najít to pozitivní.

A k těm vrstevnicím asi takhle, Síma bude vo něco asketičtější, stejně stará, nevim no, co jí tu vyžilost způsobilo

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:34

Mutziputzi No ja mam práve Kate rada ale tvrdiť že jej môžu vrtevnice a o. 10 rokov mladšie závidieť je trochu prehnané. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:35

Mutziputzi mně u Simony celoživotně přišel velkej kontrast mezi krásným a takovým, jak to říct, ušlechtilým obličejem a takovým hodně, a teď taky nevím, aby to nevyznělo blbě, protože ji osobně neznám, obyčejným, až trochu ordinérním? vnitřkem (přijde mi prostě v tom projevu trochu hloupá, ale nevim), tak možná se to teď začíná nějak srovnávat?

Ale jako na tý fotce nic strašnýho nevidim, myslim, že moje momentka z pošty třeba by byla ještě asi milionkrát horší.

(mmch, což mi připomíná, že jsem asi tvým vlivem začala sledovat na insta Andulu a musim ti dát za pravdu, že je fakt hezká, ale ten projev )

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 11:38

Potrefenáhusa A já už jí nesleduju, na prodej arganovýho voleje, magnetickejch řas a spalovače tuků nejsem zvědavá, dřív mi její projev přišel vtipnej, pochybuju, že by jí to opustilo

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 23. března 2018 12:19
Reakce na Mutziputzi:

No..jak myslíte s tou Kate, ale obávám se že 90% jejích vrstevnic jí může jenom závidět, co vrstevnic, o 10 let mladších

​ne vsechny jeji vrstevnice jsme (byly) modelky:-) mne teda pripadala “vyzile” odjakziva. ale britney je o 10 let mladsi zejo? to je drsny

Online stes
9338 příspěvků moje polička 23. března 2018 12:41

Moss mi vyžilá a jetá tedy přijde dost, na 44.  Když to srovnám namátkou s Peštovou, Aniston, Mendez, Theron, ..teď mi jiná kolem 45 nenapadá, tak zachovalá fakt není. 

20970 příspěvků moje polička 23. března 2018 12:50

stes Nevidim mezi Moss a ostatníma zmíněnejma ani minimální rozdíl, prakticky jsem přesvědčená, že kdyby vás média zaplavovala zprávama o tom jak je dejme tomu Eva Mendez denně  nadrátovaná, bude ta vyžilá z týhle skupiny ona, přísaham, nepřijde mi Moss vyžilejší než Peštová, ani omylem.