Mutziputzi já myslím, že BS v tom jednu dobu lítala dost. Koks, klidně bych řekla i crack, podle toho jak teď vypadá. To vše v relativně mladém věku.
VIP zjevy
Z našich vzpomínám Tereza Pergnerová jele ve tvrdejch několik let, ale teď vypadá dobře, někde jsem ji teď viděla a je pořád štíhlá a ve tváři za mně velmi cajk. Takže je to individuální. ( Jinak život na plnej plyn bylo myšleno chlast a drogy požíváno nezřízeně denně, ne rekreačně)
zlatahouba jo, Tereza. Nemůžu uvěřit, že po tom, co má za sebou, vypadá takhle výborně.![]()

zlatahouba tak Pergnerová se dost vylízala. Ale taky nebyla hned úplně krasavice.

mne by teda byl koks rekreacne k prdu. ja bych nekdy potrebovala koks prave pred tim nastupem do rachoty :D
Kdo pozná..?
Banderas? Nebo odkud ten pohled znám?
Dadoo proc si ten pan oholil oboci? :/
Jako mně připadá pořád dost dobrej, ale stalo se mu něco?
Dobrej děda ![]()
Přiznejte se, kdo se nešel podívat, kolik Antoniovi je? :-)
A je mu teprve 57, coř je šok...
No, mně přišel děsnej i za mlada, takže jsem zcela klidná.
dynda Manžel k té fotce Banderase hlásil, že je z nějakého filmu, takže v rámci role.
Marie Rotrová je nádherná ženská, která je věkem čím dál hezčí, ale buď to dosud maskovala oblečením nebo citelně přibrala...![]()

dynda Manžel k té fotce Banderase hlásil, že je z nějakého filmu, takže v rámci role.
To vypadá na roli onkologicky nemocného pacienta...
moninika Hraje Picassa.
Antonio Banderas (57) před nějakou dobou podstoupil radikální proměnu a kvůli natáčení seriálu Genius: Picasso, v němž ztvárnil hlavní roli - slavného malíře, oholil vousy, vlasy i obočí. A i během propagace u tohoto vzhledu zůstal.
Asi jsem objevila sve nove guilty pleasure.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí