PRAŽSKÝ FASHION WEEK: CO SE NOSILO? marně hledám "fashion", téměř vše mi přijde jako ze sekáče...
VIP zjevy
Mutziputzi Kate Moss je super, mne se ale zas moc nelibi tva druha chranenka Heidi. Takovej strasne prisnej oblicej ma, jinak nadherna postava i vlasy, to jo...Mam z ni strach na dalku![]()
Jinak k te vyzilosti, ja jsem hodne mimo bezny vkus, takze mne se vic libi "vyzilost" Simony nebo Kate Moss nez ty sladke detske papulky, co mely zamlada. Proste maji lepsi vyraz.![]()
Luna Kate Moss se mi za mlada nelíbila třeba vůbec, takovej capouch prostě, rozhodně po 30 lepší. No ale jak řikam, bulvár už roky do lidu pere jaká je to vymetačka, lid jí to holt v ksichtě vidí, kdyby takhle psali o Peštový, lid to na ní taky pozná![]()
Mutziputzi No zrovna mi jdes do rany s Pestovou. Za mlada se mi vylozene nelibila a dnes...
uplne jedna z nej pro me. Akorat u me to fungovat nebude, ja jsem v te kategorii "zajimava" navzdy.![]()
Luna Ty máš kouzlo osobnosti.
Renusatko Tak ted jsi to dorazila!![]()
Já nevim no...

V podstatě bez rozdílu :-) Jo, jasně, možná trochu filtr...ale zase 3 roky navíc, pokud fotka KM je z loňska
stes kdyby ti do hlavy tlačili jaká je to troska, hned tam ta mizerná pleť bude, si piš!
ice no, já vypadám nějak podobně, a to jsem ani drogy nebrala
takže mlčím a šoupu nohama.
ice ale prd..jsem snad slepá? co vidím, vidím...
Jiná Realita všechny nás to čeká, někoho dřív někoho později. Na tom nesejde. Jen jsem chtěla říct, že fakt nevypadá líp než většina jajích vrstevnic, i když celý mládí smaží vo106.
A?

Mna zaskočila Halle Berry(51) na Oscaroch, neviem či je to vlasmi ale vyzerá super.

paktofonika halle je boží, tu miluju odjakživa a tak přesně bych klidně vypadala. ale s krátkými se mi stejně líbí víc.
Jiná Realita Podľa mňa jej tie krátke vlasy pridávajú roky.
Zu já se na street fotky z různých fashion weeků koukám ráda, sekáč nesekáč. Je to mega úlet, navlíknout na sebe všechno, co mám doma, ale za mě proč ne? Mezi tady těmi úleťáky jsou i stylověji, střídměji oblečení lidé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí