Tohle patří zároveň do pekelných pekel....opravdu to má ten pán zapotřebí? PROČ????
http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-s-karlem-gottem.html
Tím pánem myslíš Matějovského nebo Gotta?
Tohle patří zároveň do pekelných pekel....opravdu to má ten pán zapotřebí? PROČ????
http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-s-karlem-gottem.html
Tím pánem myslíš Matějovského nebo Gotta?
domenica Mistra....Matějovský je obchodník, což ho neomlouvá, ale Gott to snad nemá třeba
Pobavila mě tahle fotka z akce v rámci Týdne francouzského filmu v Moskvě (1993).

asi sa jej zbehli plavky

pecka asi ![]()
pecka koupila osmilete dceri stejny plavky a pak si je omylem oblikla?
OliveOyl Na té třetí fotografii vypadá jako po nějaké hodně škaredé nehodě s ohněm. ![]()
OliveOyl pan snoubenec má taky vymeteno![]()
stes ale je docela dobrej
Mutziputzi takhle....diky bardotce ma o reklamu postarano a gratis
OliveOyl a je to venku
OliveOyl Když mně se nelíbí ani Bardotka. ![]()
Ty prsa chtěly retuš

Mutziputzi Nebo si mohla zapnout kosili
Ale takhle to snad v realu nevypada, je to cely nejaky divne vystinovany.
Mutziputzi mě by zajímalo jak to vypadá níž - když bych si stáhla kalhoty na stejnou vzdálenost od pupíku dolů, jako mám prsa nahoru, tak jak to má osoba na fotce, tak by mi bylo vidět až.. no až tam:-)
viktorka_od splavu Máš pravdu, až vďaka tvojmu príspevku som si všimla jej pupok. Dara má silikóny a zdá sa mi, že zemská príťažlivosť pracuje v jej neprospech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.