milacka Ona zemska pritazlivost pracuje i v neci prospech?![]()
VIP zjevy
Nějaký křivý celý ![]()
viktorka_od splavu teď mám dost intenzivní pocit, ze to budu muset vyzkoušet hned, jak dorazim domu ![]()
Potrefenáhusa i s fotkou na instac?
pupiky jsme jeste nemerily![]()
Luna Máš pravdu, nepracuje, vidím to aj na sebe![]()
viktorka_od splavu Ja mám pupík dosť vysoko takže mne by nebolo vidieť nič. Prsia sú divné.
Potrefenáhusa viktorka_od splavu paktofonika Mám taky pupík nízko, případně prsa vysoko, jsem to hned musela jít zkontrolovat...
![]()
A to je teď vysmátá, jako že se ho konečně zbavila?
Bohužel panikujícího smajlíka ještě neumím, tak aspoň ![]()
Sweet Potato jezis![]()
Candance Již není nutno umět. Dneškem už ho tu máme v nabídce taky, stačí aktualizovat stránku přes F5 a ukáže se úplně dole pod stávajícími smajlíky na novém řádku (ale jak je zdrcnutej, tak nejde úplně poznat, až po vložení)
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t167.htm?page=3#m265921 .
no a zrovna pro post brambůrky sedí teda jak prdel na hrnec
.
wendulka Četla jsem tu dobrou zprávu, díky, jen ještě musím vymyslet, jsk zaktualizovat v mobilu. Kulatou šipkou se nepodařilo.
A máme zde opět po čase Iskru!

Mutziputzi myslím, že už v lete pojdem kludne do plaviek aj na verejnosti. Nie len doma .
Ešte natrenujem postoj.
Sweet Potato Aha. Chrome na mobilu? Tam už jsem taky zkoušela kde co odhlásit, přihlásit vymazat cookie. Vždycky musím počkat až vydají novou aktualizaci prohlížeče v Google Play
.
Přitom na Opeře už ho normálně vidím
.
Zkusím ještě zapatrat.
wendulka Safari
Sweet Potato Obávám se, že tam to bude něco podobného jako u toho Chrome
. Korsičanka takhle před časem na Safari taky řešila, že si nahrála novou ikonku a neviděla ji hned.
Přitom mně třeba ze začátku to resetování stačilo.
Mutziputzi Kurnik, skoda, ze uz jsem postarsi, jinak bych ten modeling taky zkusila ![]()
Ale ve Vegas si teda mohla najit nejaky trochu hezci pozadi (haha), fotka kompozicne rozhodne menecenna ![]()
Jupí, jako nazavolanou přišla aktualizace iOS.
Můžu panikařit, co hrdlo ráčí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí