Lilly_Ku Ona. Ale je fakt, že on se mě nikdy moc nezastal, ani ve své rodině, kde se stranilo té ex.
VIP zjevy
Pavlena k tomu mam tolik:
1. je vhodne poridit si tolik deti, kolik jsem schopen v nejakem rozumnem standardu uzivit. uplne jedno v kolika svazcich.
2. blbe je, kdyz ten pokles zivotni urovne dopadne predvsim na deti z predeslych zvazku jak se to zhusta deje.
treba ten muj kamarad vyse dalsi deti nema.
1. naprosto souhlasím, jen je pro bývalé partnery těžké se shodnout, CO je ten rozumný standard
2. ano, první děti obecně (taktéž u soudržných svazků) to mají těžké, musí se smířit s tím, že o prostředky/lásku/čas/energii rodičů se musí postupně dělit s přibývajícími sourozenci.
viktorka_od splavu zcela souhlasím!
a už sem prosím někdo hoďte nějaké hodně nelichotivé foto celebrity, už se mi ty vážná témata zajídají.. ![]()
andulka01 já mám dojem že v těchto případech prostě není jiná možnost, než být velkorysý. pokud si to člověk může aspoň trochu dovolit. nic jiného se s tím dělat nedá.
no nebo se na takovej vztah, kde ocividne neni vyresena minulost ani z jedne strany (ex manipuluje a borec se necha) proste vybodnout. Ale mi se to radi, ja este nikdy nechodila s borcem, co uz nejakou rodinu mel.
Ted se sestehovavam s nekym, kdo este nikdy s partnerkou nebydlel, ja bydlim sama uz asi deset let. To bude zas jinej extrem ![]()
andulka01 leta? to si vubec neumim predstavit.
osobne me presne toto - planovani casu - stve uplne nejvic, alose jsou vcelku marginalni a i se lepe institucionalne resi. ovsem doma tahnem za jeden provaz, mit mezi sebou rozepre zo by fakt neslo
no nebo se na takovej vztah, kde ocividne neni vyresena minulost ani z jedne strany (ex manipuluje a borec se necha) proste vybodnout. Ale mi se to radi, ja este nikdy nechodila s borcem, co uz nejakou rodinu mel.
Ted se sestehovavam s nekym, kdo este nikdy s partnerkou nebydlel, ja bydlim sama uz asi deset let. To bude zas jinej extrem
no jeje, bych se na to tez vyprdla. akurat cek nekdy do toho zapadne po usi ani nevi jak:-(
tyyo tak nakonec preci spolecny bydleni? tak to drzim palce at to jde!
Pavlena mas recht v tom, ze to deleni/snizovani pozitku pripadne by probihalo i v te puvodni rodine kdyby pribyvaly dalsi deti.. a tam by to snad nebral nikdo ze je to schvalnost:-) jako ze zarli sourozenci na sebe je normalni, dospeli by nemeli..
viktorka_od splavu dik
no vyzkousime to, druhej byt zatim budem drzet a nechame si ho jako atelier a separacni mistnost :) sama jsem zvedava, jaky to bude!
a se omlouvam ale ja celebrity sleduju jenom tady![]()
Pavlena Byla jsem s Lindou Rybovou u doktora a mela hrozne odrbanej kabat. Lepsi? :-)
Karja kde je foto..? ![]()
Karja ona je zase tehotna?
Karja Ja mam taky a schvalne, trcej ze svu nite, v cistirne jsou z toho vzdy konsternovany, ze to jeste davam cistit
viktorka_od splavu dik
no vyzkousime to, druhej byt zatim budem drzet a nechame si ho jako atelier a separacni mistnost :) sama jsem zvedava, jaky to bude!
spravne! to neni nikdy na skodu
spolecne byty jsou a budou, vlastni je jen jeden, takze pokud to jde a jsou na to prostredky...
Karja A nebolo to naschvál? Vieš ako Zilvar z chudobince
Bo ja som bola dnes takisto za trhana
Mutziputzi No vzhledem k tomu, ze mela hole kotniky a ohrnute dziny, I kdyz byla zima...jenze nekoukaly nite, ale spis takovej nehezkej zmolek u kabatku do pasu.paktofonika Ja ti nevim, neprislo mi to. To mas jak kalhoty, poznas otrhany schvalne a jety.
Candance Jo, tak to nevim, to neslo specifikovat, ale cakla je na to dost (jsem ted videla jeden dil Herbare totiz, masakr jako)
Prosim vás co maj s tim photoshopem všichni? Proč ta by se měla zužovat?

To se zeptej jí, to nikdo neví![]()
Tohle patří zároveň do pekelných pekel....opravdu to má ten pán zapotřebí? PROČ????
http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-s-karlem-gottem.html
stes suseda povie susede:"spala som s / pod Kájom“ ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí