Ted jel proti me po Radlicky Leos s Trabantem![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Super
. Snad se Google s aktualizací taky konečně uráčí, tak jsem prozatím kvůli tomu Chrome nevěrná s Operou![]()
wendulka Jsem nedávno kvůli VPNce po letech nainstalovala Operu a tyjo!! Krásný to mají, úplně jinej prohlížeč než si pamatuju, až se mi skoro chce ten Chrome taky upozadit...
Karoleena No já teď taky zírám, že se to dost posunulo. Tlačítko pro hromadný zmiňování a ten obdélník k tomu mi už stabilně vyjíždí tam, kde má, smajlící taky - obojí dřív blblo, a vůbec celkově, jak říkáš, takže uvažuju o tomtéž
.
Mutziputzi Trabant? Co to je? Poslední model Ferrari?
milacka Starsi syn spolujezdec, mladsi vzadu, vtipne a stylove, v levym pruhu![]()
Ja mu preju hlavne zdravi, ale jinak je to dilo![]()
Mutziputzi já se k němu nevyjadřuju, upřímně, ať byl předtím jaký chtěl, jeho diagnóza by zamávala každým, a kdoví, jak bychom na tom byli my :/ možná bych taky nasávala a chovala se trapně.
https://www.super.cz/558942-vyhraje-drsnou-sazku-podivejte-se-jak-milovnik-luxusnich-far-leos-mares-jezdi-v-trabantu.html
moninika jj, vím![]()

wendulka Karoleena Ja som už takisto prešla na Operu. Tiež mi to tu blblo ale už to všetko funguje ako ma. Schválne som vyskúšala Chrome a panic smiley funguje wendulka. Už sa v tom Chrome ani dobre neorientujem, chyba mi ta spodná lišta ako v Opere a hlavne ponúka že ak stlačím dlhšie späť tak sa mi ukážu predchádzajúce stránka čo je tu na parfumanii dosť potrebné aby som sa nemusela stále preklikavať cez komunita...
paktofonika Já nic. Pořád čekán na novou aktualizaci Chrome.
Ale tak to je super, že v té nové Opeře už to funguje i tobě
.
wendulka Aha, no ja som neaktualizovala a ide to aj tak. Ja ju vlastne ani nepoužívam, mam ju vypnutú a aktualizácie mam zakázané pretože nie vždy je to cesta k lepšiemu.
paktofonika No bohužel od určitý aktualzace, netuším od jaký, mi vymazání historie a cookie, když si někdo třeba změní ikonku, nepomáhá, až když přijde další aktualizace
.
No, ten teda dopad. Aneb smutnej konec jednoho hochštaplera.
barbucha Viď, ani na Oktávku TDíčko z devedesátýhoosmýho si nešáhne![]()
Počkej já myslela Pomejeho![]()
barbucha Jo tak
u něj jsem tu hochštaplérskou éru ani nezaznamenala
Ta spočívala v produkování tý Andělský tváře, kdy se nosil jako majitel Metro-Goldwyn-Mayer, přičemž zůstal viset každýmu, na koho se jen podíval. Velikášský projekty, na který neměl - to se může sice stát kdekomu, ale málokdo je u toho tak nadutej...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí