Jiná Realita tak to podle mého měli už v michelle obama, na tu melanie nemá, kdyby se rozkrájela....
VIP zjevy
nolita já jsem teda z michelle nikdy nadšení nesdílela.
bohužel měla nepěknou postavu, takže možná i příčetné modely na ní vypadaly jak na selce. měla výhodu černošské barvy, kterou všem nepokrytě závidím, protože na ní všechno vypadá líp, a samozřejmě krásné vlasy a tak. ale jinak...kdyby ty modely nosil někdo jiný, tak možná. 
myslím, že z michelle byli všichni tak paf, protože byla jiná. žádné upjaté nudné kostýmky a la hillary, což mi přijde jako takový běžný americký standard (strašný). ale prostě - na někom jiném. 
Jiná Realita no narozdíl od paní trumpové byla paní obamová prostě milá, bezprostřední, taková "uvěřitelná". stará makronka i ty další včetně hillary to jsou prostě takové pichlavé osoby, vizuálně tedy. šaty jsou až v dalším sledu, méně důležité...
nolita ale jako jo, michelle má styl. opravdu má, je originální, navíc se vždycky usmívala a byla taková fresh. jen to (podle mě) na ní prostě nevypadá dobře. kdyby měla postavu melanie, asi bych si lepila některé její fotky nad postel.
tak hlavně měla charisma a rozhodně byla inteligentní, modely někdy líp, někdy to nebylo stopro, ale myslím, že zpravidla to unesla, což se počítá, melanie je jak vosková figurína, nevyzařuje z ní nic...
ještě edit: i kdyby se melanie usmívala, tak ikona ameriky nebude, si myslím, protože jí prostě něco chybí... na druhou stranu si myslím, že ona po tom ani nijak netouží, což už jsou ale samozřejmě čiré spekulace ...
Nemůžu si pomoct, z Melanie prostě vyzařuje, jak je prázdná a nejspíš i otrávená. Když se vdávala, asi to nebylo s tím, že bude muset pracovat a role první dámy je bezpochyby dřina, když se má dělat pořádně. Michelle byla v tomhle úplný opak.
Edit: A podobnou prázdnotu vidím u naší první dámy, i když tam se to asi malinko zlepšilo.
Jiná Realita co bylo na postave michelle obamove nepeknyho? Vysoka, stihla, trochu osvalena. Proste pekna zdrava figura![]()
Nj, ale s tím nic nenaděláš, a manželovi neřekneš "hele nekandiduj, nemám dokonalou postavu".
Není tady nějaký psycholog? Potřebovala bych příčetně vysvětlit podporu exmanželovi ze strany Zuzany Paroubkové.
Jako proč podporuju a vůbec proč mi zajímá bývalý ex, který mi opustil a ta, za kterou mi fouknul, se s ním teď rozvádí. A návrat nehrozí, protože už má zase jinou. P.S. To že Zuza nebude úplně cajk nepsat, to se nabízí samo![]()
stes nenavist k Petre? Neco jako “nepritel meho nepritele je muj pritel”..?
Jiná Realita co bylo na postave michelle obamove nepeknyho? Vysoka, stihla, trochu osvalena. Proste pekna zdrava figura
Souhlasím (možná ne "štíhlá", ale prostě normální, žádnejch defektů jsem si nevšimla), a taky s nolita a viktorka_od splavu. Těch staženejch rtů a přivřenejch očí Melanie T. se normálně bojím.
stes Mně to tak neudivuje, byla s ním celej život, jejich vztah byl asi už pěknejch pár let čistě přátelský, zůstal i když si nabrnknul Petru, proč teď by měl končit? Blbá rozhodně neni podle mě, já taky umim naprosto přátelský rozchody, nemám sklony k zapšklosti.
nolita Ja som sem dala Melanie čisto na porovnanie s Brigitou. Líčenie a ten jej kamenný výraz sa mi takisto nepáči, pôsobí na mňa tvrdo, arogantne a povýšenecky aj keď som niekde čítala že nieje príliš nadšená z toho že je prvou dámou.
Naopak Michelle a Barack boli veľmi sympatický a dobre oblečený pár.
paktofonika jj mne to bylo jasny, ja jsem spis reagovala na jinou realitu... v porovnani s brigit vychazi melanie lip, ale je to hlavne diky obleceni pani macron no :)
dzizisketa já to ale nehodnotím, jen konstatuju fakt. neříkám, že když není jako modelka, nemá být první dámou.
Pavlena to by mohlo bejt...každopádně mi to nepřijde úplně normální
razorblade moc široké nebo tak zvláštně tvarované boky, krátký trup, nepěkná lýtka (což vyniká, protože nosí délku sukní přesně po nejširší místo na nich, viz fotky nahoře se širokými sukněmi). zvláštně chodí, vždycky mi připadá, jako by neohýbala kolena nebo něco, neumím to popsat.
mimochodem jsem právě narazila na boží kospirační teorie, že je michelle ve skutečnosti chlap, američani fakt nejsou normální ![]()
jen podotýkám, že to jen konstatuju, nehodnotím, neříkám, že by kvůli tomu neměla vycházet na ulici, být první dámou nebo měla jít na plastiku.
Mně se líbí Michelle Obama i Brigitte Macron, styl ani jedný mi nesedí, ale působí sebevědomě, třeba až excentricky, to mám ráda. Nemusí je zajímat obecný dress code pravidla, ani to že by měly schovávat nohy, boky, já nevim co...to je snad už pasé takovýhle šněrování. Melanie Trump je mi trochu líto, sice si za toho vola může sama, bohužel si ale myslim, že se od něj odejít dá jenom těžko, věřila bych, že se bojí.
Macronka na mě moc sebevědomě nepůsobí, kde to vidíš? Dyk se většinou tváří jak ta nějaká vopice ![]()
Na druhou stranu Michelle O. měla sebevědomí na rozdávání, úplně zjevně. A mně se moc líbila ta košile co měla v Praze (až na ten pásek přes svetr, jak nějakej zdravotní postroj).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí