Lol, Brigita sa oblieka ako 8 ročné dievčatko

paktofonika ale vypada to, ze aspon Macronova prodlouzila sukne, slava.
Edit
Tak podle druhe fotky to byl asi plany poplach .
paktofonika Melanie v bilym super, na te druhe fotce je videt, ze s tim ksichtem neco dela dost casto.
Melania vyzerá skvelo no ale Brigita nič moc, mohla vytiahnuť niečo lepšie.
no akorát ty vyčerněný oči pod kloboukem,vypadá to jako dvě díry do hlavy
Ounz Jj to som akurát skritizovala pred chvíľou. Mne skôr išlo o oblečenie, Brigita a jej áčkové šatičky ![]()
paktofonika jj oblečená ona je dobře..
paktofonika Ounz haha diry do hlavy, to je presny, no ta Bridzit je fakt diblik, to je des. Ja pak uvazuju nad tim chlapem, kterymu se libi, nemyslim vek tedka, to vubec, spis ten styl a vyzor.
0zero7 no ona macronová hlavně někde byla na srovnávací fotce s tou opičí dámou z planety opic a já se toho od tý doby nemůžu oprostit..
Ounz jezis to jsem teda taky nemela vedet, ale je to presny! Nailed it! ![]()
0zero7 je to úplně přesný
Ounz Toto?

paktofonika hele ta byla ještě o něco lepší..fakt taková opičí dáma, ale tohle do ela vystihuje podstatu..
Mi připadá Macronová mírně mumifikovaná.
Mně připomíná opici odjakživa, ale to by se dalo spravit nebo kapku vylepšit... Horší je ta záliba v kraťoučkejch šatičkách, nejen že jí to nijak zvlášť nesluší, ale vypadá v tom prostě směšně. Francouzka! ![]()
barbucha no já už viděla tolik zhastrošenejch francouzek,ovšem tahle mrňavá pani v krátký zástěrce je legrační
Jako jsou i vyhastrošený i dost podivně vybarvený někdy, ale k smíchu snad nikdy... tam bude asi nějakej blok v hlavě bych řekla.
A koukám, že první dámy nenosej kabelky?!
Proč se obě tváří jako masové vražedkyně?
kdyby se melanie pořád netvářila jak esesačka a normálně si malovala oči a aspoň někdy se usmála, tak by američani konečně měli někoho, kdo má trochu styl (protože jinak ty jejich všechny političky a manželky ve strašných amerických hadrech stojí za houby).
ten bílý model se mi opravdu líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.