VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 12:25

Garfie Na iDnes píšou pade, že žádá, nechápu, proč nechtěla spíš víc pro dceru, proč takhle blbě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 12:31

Garfie 

proč byste to od ní nečekala? paroubka si přece brala s očekáváním luxusního života, který se nakonec nekonal. musí si nějaký polštář zajistit. (hlavně nikdo nepište, že jsme jí do hlavy neviděli a že si ho brala z velké lásky, pro jeho krásnou duši a tělo a mozek a vůbec ne ze zištných důvodů).

Offline Garfie
28600 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 12:32

Mutziputzi A teď čtu v Blesku, že to je jen zlomek toho, co říká Paroubek a chce to zpětně jen do září než začala pracovat....a jsou to prý peníze, které od něj dostávala v průběhu manželství...asi teda kapesné, co jí dával? 

20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 12:35

Jiná Realita Já myslim, že moc je velmi solidní afrodiziakum, jako prvoplánovou zlatokopku bych jí fakt neviděla, já jsem jí ten sexy mozek věřila Kdyby jí šlo o prachy, jsou lepší partie.

Offline Garfie
28600 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 12:39

Jiná Realita Taky jsem jí věřila , ne tu čirou lásku, ale touhu po nějakém postavení a tak....a vždycky mi připadlo, že o něm mluví moc hezky, tak jako je to obchod, proč ne....Ale spíš jsem nečekala, že bude chtít peníze pro sebe, jak jsem psala Mutzi, vždycky se prezentovala jako ta, co je schopná se uživit sama a dobře...kdyby chtěla pro dceru, chápu to líp. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 13:06

Mutziputzi já si nemyslím, že by si tohle Mareš dovolil. Podle mě to bude celé Kazmova práce.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 13:10

Mutziputzi Ja som pozadu, ešte len teraz som zistila že Paroubek už má akúsi Gábinu. 

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 13:55
Reakce na nellielovett:

Mutziputzi já si nemyslím, že by si tohle Mareš dovolil. Podle mě to bude celé Kazmova práce.

​taky si to myslím........

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:00
Reakce na Mutziputzi:

Kdyby jí šlo o prachy, jsou lepší partie.

​To by tu ochechuli musel ale někdo jinej chtít  Takhle to odnes jen nadrženej Paroubek 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:08

Mutziputzi vidím to jako barbucha - pro nijak zásadně pohlednou ženu jejího typu, postavení a známosti prachatí krasavci srdce ani peněženku neztrácejí. kdyby ano, určitě by si našla někoho onačejšího, než zrovna obtloustlého upoceného strejdu se škaredou bradavicí. moc měl a doufalo se, že se nějak časem zpeněží.

20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:12

barbucha Jiná Realita Jó, na tyhle "křehké blondýny", nic úchvatnýho vizuálně, čili v loži snaživá, nehrozí, že mu jí někdo přebere, na začátku "hodná", nevypadá, že bude náročná...ty se umí votáčet, jste ještě nenatrefily?

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:17

Mutziputzi 

Tak to víš že natrefily. Těch je mraky.

Ale tys mluvila o tom, že mohla urvat někoho daleko lepšího... já bych řekla, že upocenej obtloustlej dědek byl její vrcholnej úlovek. Ti lepší maj taky vyšší nároky, hledaj i reprezentaci a ne slepici (s orlím zobákem), kterou jim nikdo nebude závidět  

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:29
Reakce na barbucha:

Mutziputzi 

Tak to víš že natrefily. Těch je mraky.

Ale tys mluvila o tom, že mohla urvat někoho daleko lepšího... já bych řekla, že upocenej obtloustlej dědek byl její vrcholnej úlovek. Ti lepší maj taky vyšší nároky, hledaj i reprezentaci a ne slepici (s orlím zobákem), kterou jim nikdo nebude závidět  

20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:31

barbucha Já si nemyslim, že je ošklivá ani hloupá

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:57

Mutziputzi 

Tak určitě. A eště má i vkus!

Offline Miru
16947 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 14:59

barbucha 

Ježišmarjá!

20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 15:01

barbucha Tak nemá vkus no, kdyby se netvářila jak já nevim co, zas taková zrůda to neni

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 15:03

Mutziputzi 

Kurnik já netvrdim že je to zrůda, jen ti na ulici během pěti minut ukážu deset hezčích a inteligentněji působících (a to se nebudem muset ani stavět před zrcadlo ).

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 16:32
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Jiná Realita Jó, na tyhle "křehké blondýny", nic úchvatnýho vizuálně, čili v loži snaživá, nehrozí, že mu jí někdo přebere, na začátku "hodná", nevypadá, že bude náročná...ty se umí votáčet, jste ještě nenatrefily?

já ji mám ve škatulce ambiciozní Slovena (jak jsme se tu tuhle bavily a doufám, že se přítomné neurazej)

a viděla jsem je jednou spolu naživo a ona vypadá dobře, žádná zrůda to fakt není.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 16:48

Melania vyzerá skvelo no ale Brigita nič moc, mohla vytiahnuť niečo lepšie.