Garfie Na iDnes píšou pade, že žádá, nechápu, proč nechtěla spíš víc pro dceru, proč takhle blbě
VIP zjevy
proč byste to od ní nečekala? paroubka si přece brala s očekáváním luxusního života, který se nakonec nekonal. musí si nějaký polštář zajistit. (hlavně nikdo nepište, že jsme jí do hlavy neviděli a že si ho brala z velké lásky, pro jeho krásnou duši a tělo a mozek a vůbec ne ze zištných důvodů).
Mutziputzi A teď čtu v Blesku, že to je jen zlomek toho, co říká Paroubek a chce to zpětně jen do září než začala pracovat....a jsou to prý peníze, které od něj dostávala v průběhu manželství...asi teda kapesné, co jí dával? ![]()
Jiná Realita Já myslim, že moc je velmi solidní afrodiziakum, jako prvoplánovou zlatokopku bych jí fakt neviděla, já jsem jí ten sexy mozek věřila
Kdyby jí šlo o prachy, jsou lepší partie.
Jiná Realita Taky jsem jí věřila
, ne tu čirou lásku, ale touhu po nějakém postavení a tak....a vždycky mi připadlo, že o něm mluví moc hezky, tak jako je to obchod, proč ne....Ale spíš jsem nečekala, že bude chtít peníze pro sebe, jak jsem psala Mutzi, vždycky se prezentovala jako ta, co je schopná se uživit sama a dobře...kdyby chtěla pro dceru, chápu to líp.
Mutziputzi já si nemyslím, že by si tohle Mareš dovolil. Podle mě to bude celé Kazmova práce.
Mutziputzi Ja som pozadu, ešte len teraz som zistila že Paroubek už má akúsi Gábinu. ![]()
Mutziputzi já si nemyslím, že by si tohle Mareš dovolil. Podle mě to bude celé Kazmova práce.
taky si to myslím........
Kdyby jí šlo o prachy, jsou lepší partie.
To by tu ochechuli musel ale někdo jinej chtít
Takhle to odnes jen nadrženej Paroubek ![]()
Mutziputzi vidím to jako barbucha - pro nijak zásadně pohlednou ženu jejího typu, postavení a známosti prachatí krasavci srdce ani peněženku neztrácejí. kdyby ano, určitě by si našla někoho onačejšího, než zrovna obtloustlého upoceného strejdu se škaredou bradavicí. moc měl a doufalo se, že se nějak časem zpeněží.
barbucha Jiná Realita Jó, na tyhle "křehké blondýny", nic úchvatnýho vizuálně, čili v loži snaživá, nehrozí, že mu jí někdo přebere, na začátku "hodná", nevypadá, že bude náročná...ty se umí votáčet, jste ještě nenatrefily?
Tak to víš že natrefily. Těch je mraky.
Ale tys mluvila o tom, že mohla urvat někoho daleko lepšího... já bych řekla, že upocenej obtloustlej dědek byl její vrcholnej úlovek. Ti lepší maj taky vyšší nároky, hledaj i reprezentaci a ne slepici (s orlím zobákem), kterou jim nikdo nebude závidět ![]()
Mutziputzi
Tak to víš že natrefily. Těch je mraky.
Ale tys mluvila o tom, že mohla urvat někoho daleko lepšího... já bych řekla, že upocenej obtloustlej dědek byl její vrcholnej úlovek. Ti lepší maj taky vyšší nároky, hledaj i reprezentaci a ne slepici (s orlím zobákem), kterou jim nikdo nebude závidět
![]()
barbucha Já si nemyslim, že je ošklivá ani hloupá
Ježišmarjá!![]()
barbucha Tak nemá vkus no, kdyby se netvářila jak já nevim co, zas taková zrůda to neni![]()
Kurnik já netvrdim že je to zrůda, jen ti na ulici během pěti minut ukážu deset hezčích a inteligentněji působících (a to se nebudem muset ani stavět před zrcadlo
).
barbucha Jiná Realita Jó, na tyhle "křehké blondýny", nic úchvatnýho vizuálně, čili v loži snaživá, nehrozí, že mu jí někdo přebere, na začátku "hodná", nevypadá, že bude náročná...ty se umí votáčet, jste ještě nenatrefily?
já ji mám ve škatulce ambiciozní Slovena (jak jsme se tu tuhle bavily a doufám, že se přítomné neurazej)
a viděla jsem je jednou spolu naživo a ona vypadá dobře, žádná zrůda to fakt není.
Melania vyzerá skvelo no ale Brigita nič moc, mohla vytiahnuť niečo lepšie.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí