VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 09:37

barbucha Tohle se mi třeba líbí sakumprdum i s postrojem

Možná ne vizuálně, i když její styl asi kritizuje kde kdo a s ní to nehne, to určitou dávku sebevědomí chce, spíš jsem četla X vyjádření Macrona a lidí z jejich okolí, že ona ho do značný míry dostala tam kde je, i byl předtím, je úplně jedno, že vypadá nebo se tváří jak vopice, to s tim nemá co dělat.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 09:39
Reakce na barbucha:

Ounz 

Mně připomíná opici odjakživa, ale to by se dalo spravit nebo kapku vylepšit...

​Si teda myslím, že s tou opičí podobou se nic dělat nedá. To by jí museli rozsekat čelist, narvat rovnátka (možná menší korunky, nevim jestli ty tesáky jsou její vlastní) a tohle v jejím věku podstoupit asi znamená dloooouhý hojení, hodně bolesti, spoustu omezení.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 09:50

ice stačilo by možná něco udělat s vlasy, které jsou navíc možná paruka, nebo tak rozhodně vypadají. vlasy má fakt strašný. a to říkám já, plešatec. než tu houni, co má na hlavě ona, tak fakt asi radši moji pleš.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 09:59

Jiná Realita tyjo a mně se Michelle hrozně líbí, právě že z ní jde taková radost ze života a bezprostřednost a že se jí ty hadry, co nosí, nejspíš i líbí a cítí se v nich dobře, zato Melanie vypadá, že to na ní narvali jak na figurinu a tváří se, jak když zrovna kousla do šťovíku (což se jí, ehm, teda nedivím)

a fakt jako mi tu někdy přijdete strašně přísný

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:03

Potrefenáhusa Viď! Mě to úplně rozčiluje takovadle zlá kritika! Mě!!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:07

Jiná Realita jj to šílený zahuštění jí dělá hlavu i čelist asi ještě větší a určitě by našla účes co jí tu hlavu trochu zmenší a čelist umírní nebo aspoň nezvýrazní. Ale ona i ty tesáky má hrozně velký... Já nevim, mně se tahle babičko-holčička prostě nelíbí....

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:09

Mutziputzi 

Kam Macrona dostala je zas jedno mně, já nemluvila o charakteru nebo krásný duši, jen o tom jak vypadá  Stejně většinu těch VIP nikdo neznáme, takže se dá kritizovat jen vzhled - nakonec jsme tu ve "zjevech", ne? 

Ale víš co mi přijde pozoruhodný? Že třeba takovou Bruni zejména francouzský novináři kritizovali horem dolem, včetně toho jak vypadá, a přitom to byla krasavice ve srovnání s Macronkou (no dobře, až na ten botox ve finále) - přičemž když titéž píšou o Brigitte, tak jde jeden hlas, jak se suprově voblíká a jak jí to sluší i v mini. Mně osobně to zavání politickou korektností a bojem proti ageismu a je z toho zjevný, že si uvědomujou že nosí moc krátký šaty a není žádná bardotka, ale prostě je to teď "in", podpora diblíkovitejch bab, páč na věku přece nezáleží a komu jo, tak přijde do pekla!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:14

Mutziputzi s tim sebevedomim celkem souhlasim, saty by mohla zmenit no :)

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:25

nolita Ale jo, ale ne proto, že je to stará rachomejtle a měla by schovat nohy, sama bych jí poradila jinej styl, ale třeba nechce, co je nám do toho Ale ta hnusná kritika co tady jede se mi prostě nelíbí, vopice a tesáky a vlasy strašný, to mi přijde přehnaný.

barbucha Já nevim, tohleto "svobodný slovo" proti hyperkorektnosti...to už je mantra jedný i druhý strany, stejně protivná...šiš a už dost, včera tady o mě jedna kolegyně hlásala, že se na mě má reagovat jenom když mam náladu, já jí teda mam skvělou, ale ať vo mě nejdou lživý zvěsti

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:36

ice 

Podle mýho Macronový hrozně škodí i držení těla, má hlavu vysunutou dopředu, působí to nepřirozeně. Kdyby se s tím oblékala "na svůj věk" vypadala by jako hrbatá bába. Není její styl třeba snaha to maskovat?

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Jiná Realita tyjo a mně se Michelle hrozně líbí, právě že z ní jde taková radost ze života a bezprostřednost a že se jí ty hadry, co nosí, nejspíš i líbí a cítí se v nich dobře, zato Melanie vypadá, že to na ní narvali jak na figurinu a tváří se, jak když zrovna kousla do šťovíku (což se jí, ehm, teda nedivím)

49395 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:44

dynda jo, ja myslim ze maskuje, i ty vlasy ze ma schvalne. holt razna zena, dobre fratikum tak:-)

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:50

Mutziputzi 

Tak mi řekni, jak třeba tohle nekritizovat. Nebylo navíc snad už stokrát řečeno, že veřejná osoba musí snést vyšší míru kritiky?   Jak říkám, v tom není nic osobního, nemůže bejt, ale prostě když vidím něco takovýho...  

Snad ti nálada vydrží 

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:55

barbucha Postava výborná, vyzdvihuji paže, který tady holky občas tvrdí, že po 40 už je musely zahalovat, ona fakt nee. Outlook holt její styl a obličej prostě starej, kór vedle Macrona, kdyby měla vedle sebe někoho úměrnýho věku, jsem si jistá, že by tady ty vopice nepadaly, jasně, vypadá jako jeho matka, ale to se dá maximálně kriticky hodnotit Macronova volba, ne její vizáž.

49395 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:56

Mutziputzi si delas kozy?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:57
Reakce na martek01:

Mutziputzi jako od rána mi to vrtá hlavou. Buď je pi.us Kazma, nebo Mareš, nebo oba....?????? jak to teda je???

Tipuju, že je to domluvený, sehraný, a je to začátek nějakýho projektu...

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 10:59

viktorka_od splavu Stará kůže no, ale nevisí jí tricepsy a nemá je sádelnatý jak stará pekařka

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:00

Mutziputzi no a já já bych zrovna tyhle ruce zahalila

ty šaty teda jsou fakt jak po malým dítěti

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:03

Mutziputzi No neviem prečo zrovna Brigita patrí medzi tvoje obľúbenkyne (asi klub pekných kolien) ale už som si zvykla že ich tu obhajuješ aj keď to vyzerá blbo. Že sa zrovna ty čuduješ kritike keď inokedy tu nenecháš nitku suchú na ináč peknej žene ktorá má pár kilo naviac alebo divné kolená. 

Brigita vyzerá blbo, sebavedomie nesebavedomie. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:05

Syve tady se jede eugenika normálně a uchovňování šered a naráz jedna postarší pani tu bude svatá