Ale tohle je rozkošné:

Ale tohle je rozkošné:

Teda nekteri vubec nepochopili... Nekteri standard hruza, ale celkove dost zajimavy tema, ackoli nektery modely uz jsou pro me taky na hrane...
Za me nejvetsi nanda, vcetne tragickeho ucesu...

Emily Rajdovsky nezklamala

Bububu... Z tohohle jde strach

A za me vitez... Nadhera

MP Meri Tyhle dvě by měly chodit v noci strašit místní hubený, který chtějí být ještě hubenější
.
MP Meri Ta poslední dáma je super. A mi se líbil E. Musk s kolárkem místo motýlku.
Jak je Donatela velká? Tady vypadá jak trpajzlík

MP Meri Imaam úžasný, i samotný šaty vypadají hezky, ale hábit je fakt mimořádně povedenej...
Bububu... Z tohohle jde strach
já si je pamatuju odjakživa jako strašidla, a teď koukám - starý strašidla![]()
a Madonně lezou nitě ze sukně![]()
většina se mi ale fakt líbí
viktorka_od splavu Starý? 32 let...
999 Ty Olsenky se mi nahodou libi!
A Madonna taky nema spatny kostym.![]()
Luna Potrefená husa
. Líbí se ti i v obličeji? ![]()
Madonna za mě super...
999 prostě vypadají jako starý strašidla. kolik jim je nevím, pamatuju je jako holky, ale teď ta vlevo vypadá fakt jako stařena
viktorka_od splavu Matka s dcerou, myslela bych.
Madonna skvělá, Imaan nádherná a celkově vůbec krása.
Ale tohle je rozkošné:
Ti jsou jak z Jesus Christ Superstar, kostýmy k Herodovu dvoru.
999 tá vľavo vyzerá na raz toľko![]()
Tohle se mi taky líbí nejvíc. Ale velkou roli hraje ta kombinace všech tří. Samostatně by mě to tak neoslovilo.
999 Ty Olsenky se mi nahodou libi!
A Madonna taky nema spatny kostym.
U mě dobrý akorát Olsenka vpravo. Ta vlevo je strašidelná.
Sweet Potato Madonna se mi taky líbí... Olsenky mají vždycky takový tragický výrazy... a ještě se mi líbila Sienna Miller
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.