pecka jako neco otres, ale libi se mi, ze Kdyz uz Tak uz. Taky kam, kdyz ne na Met gala. Dobry to je.
VIP zjevy

Kate Moss nuda. Winnie Harlow bozi headpiece. Cara bozi haha.
Zlaty HM saty taky super
Kate Upton desna nanynka. A oblibenkyne zdejsi Ashley je stopro narvana v nejakejch spanx a stejnak ji to moz nepouze. A ten fake tan. Ugh.
pecka bezva odkaz. Nekteri teda brutalne nepochopili zadani a trci z davu v tom horsim slova smyslu. Jinak je to bozi. Strasne moc se mi jich libi. Dobrej ulet!!
0zero7 kate moss vypada, jak kdyby omylem zabloudila na jinou akci...
0zero7 Rihanna sa mi páči, SJP je nalicena otrasne ale fakt otrasne a Kim asi Cleopatra alebo čo, no vyzerá štandardne otrasne.
razorblade Tak zaprvý bych byla hodně mladá matka a zadruhý, jak píšou předřečnice, záleží na konkrétním člověku.
Buhehe!

Z maškarního?
Mně se moc líbí Lily Collins (Givenchy) a Frances McDormand (Valentino):

Zato Madonna (Jean-Paul Gaultier) a Tracee Ellis Ross (Michael Kors)![]()
![]()
![]()

Mags Posledná fotka katastrofa ale Madonna sa mi páči.
Mně teda připadá, že "catholic imagination" z toho ve většině případů vypadla. Vidím zcela prvoplánové využívání symbolů a profanaci, a některé zde zveřejněné modely mě skoro až uráží, a to nejsem věřící, natož praktikující katolík.
Mně se ta růžová nevím proč líbí... je to takový normální...
No tak téma je Fashion and Catholic Imagination, takže trochu tý "umělecký invence" tam lze očekávat ![]()
Mně spíš připadá, že čím větší "nula" (v rámci té VIP společnosti), tím bizarnější hadry - páč na sebe nějak upozornit musí, když už to nejde jinak...
Tak sa mi zdá že už aj Kendall sa začína nafukovať

Že bude zrovna poďobaná Kuklová, která nemůže bez tuny mejkapu ani do sklepa páč by děsila myši, rozdávat rady na pěknou pleť...
https://www.super.cz/565067-tajemstvi-krasy-cerstve-padesatnice-michaely-kuklove-10-let-nebyla-na-slunicku-drhne-si-oblicej-kartacem.html

![]()
barbucha ale tie vysledky,čo budú po zásahu kartáča ![]()

S komentářem pod fotkou se teda shodnu. :D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí