Dara se mi líbí (včetně kolen). Ale někdy je to prostě ...trošku moc
Holka od kolotočů...

Holka od kolotočů...

LadyMary tohle ale je kostym na vystoupeni. Takzvany pracovni odev,to se nepocita ne?:-)
Zarinya no jako pracovní oděv to skutečně vypadá
Zarinya Brala bych to, kdyby to byla role v divadle. Tady je ale Dara za sebe a to se počítá... ![]()
barbucha Podle těch holčiček musí být velice drobná.
Holka od kolotočů...
jo nahodou, ted s ni byl rozhovor v ...ehm...casopise s nazvem Dieta (tak na cestu no
) a tam psala, jak nerada svy kolena...to neni jenom z my hlavy!
Mutziputzi Haha, jasné...chápu. Já mám asi trochu jiná měřítka. Vaše kolena bych brala všemi deseti ![]()
LadyMary Tady jsou nekde k videni Mutziputzi kolena?
Kde?
tv Vycházím z toho, že je má stejné jako Dara ![]()
tv Ty jsou k videni leda pri 30+ stupnich a pouze mimo Prahu!
LadyMary Tak to jo! Skoda!![]()
Mutziputzi Mutzi, ty tvoje kolena jsou proste pojem. Dokud je nespatrim, nebudu mit klid!
Ja se citim lehce zklamana, ze Mutzi neni dokonala. Kdo jiny...![]()
Candance dokonalost je nudna. mutzi musi mit kolena, aby vyniklo to ostatni;-)
999 Přítel je o deset let mladší, jako nestěžuju si, ale otázky to samozřejmě vyvolává (co bude za deset let? On pěknej čtyřicátník a já? Jejda). Vždycky jsem totiž měla starší nebo věkově stejné partnery. A v mém okolí to není úplně normální, takový rozdíl. Ale žiju přítomností, nějak to dopadne :-)
andulka01 musíš si nacvičiť argument, že on ťa predsa udržuje stále mladu a vitálnu. Na to si ho predsa našla. A teraz si to pekne bež nacvičovat pred zrkadlo aj s úsmevom. ![]()
Už si tam?
A čo vidíš? Krásne, mladu ženu? A tak to bude aj potom.
Janulik03 Ano prosím :-) To vitální je asi důležitější než to krásná. Vůbec si nedovedu představit soužití kdy jeden je atomovej a druhý zápecák. Takže včera 70 km na silničce, zítra jsou v plánu nějaký sjezdy na horákách. Baví mě to :-), jasně že jsem unavenější než on, ale funguje to.
andulka01 Já bych řešila až tak těch 60 a víc a to je daleko a kdoví, co bude.![]()
andulka01 fandím! já bych partnera brala tak minus 10, ale nejvíc se koukám tak po minus 15. až tak posledních pár málo let; předtím spíš na starší...
andulka01 Ono si okolí zvykne, když jsem se seznámila s mužem, tak jemu bylo 19 a mně 31, asi si umíte představit ty reakce okolí, skoro všichni si mysleli, že ve mně bouchly saze, a říkali: "jasně, že si to rozumíte a máte společný zájmy, tak určitě..." :-)).
A časem to přestali řešit, už se to okoukalo. A já za sebe jsem to nikdy moc neřešila, protože kde je nějaká záruka, že stejně starej partner se v 50 nezačne poohlížet jinde, nikde, a ostatně u mě taky ne :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.