Minimalistka jako já!

Minimalistka jako já!

Mutziputzi rada papka, vidim.
jinx a je spokojená!
Potrefenáhusa taky se mi líbí (musela bych ale koupit 4 kusy
Nemusela, my máme tu pohovku a je taky super ![]()
A ty prdelní výpně jsou fakt ekl nechutnej, to by mohli pouštět v kině místo posledního dílu Saw, půlka diváků by utekla.
jinx bože, prosím tě, nepoužívej to slovo na "p", už mám zase vyrážku ![]()
taková to byla kočka a takovou buchtu ze sebe vyrobila, nechápu.
viděla jsem video, jak jde ta blond šlapka pašeračka tereza h. k soudu. neuvěřitelný. usmívá se, pěkně vykrmená, spokojená, posílá polibky
pod článkem byl komentář ve stylu "kdybych nevěděl, o co jde, myslel bych si, že jde o uvítání nějaké celebrity v karlových varech". docela trefný.
som cakala kto s tym vybehne
ona ma volanik na opacnej strane. Keby si sledovala pozorne, taku chybu neurobis. ![]()
Pinot Noir zrovna jsem chtěla napsat, akorát si je dala vzhůru nohama, univerzální to kousek!
aj ty brutus????![]()
Janulik03 takže se pro to růžový vrať a kup to ![]()
Janulik03 To vypadá, že si vzala přes bílou jupku ještě minisukni
Magráta vereska po mne opakuje, ze? ![]()
![]()
jinx bože, prosím tě, nepoužívej to slovo na "p", už mám zase vyrážku
taková to byla kočka a takovou buchtu ze sebe vyrobila, nechápu.
Jsem zmatena, pulina? ci papkat? Uznavam, ze jedno lepsi nez druhe, ale pro tuhle skvadru akorat.
jinx pap...pap...pakaaat
pulina je vedle toho slabý odvar ![]()
Jiná Realita je to priserne slovo, souhlasim ![]()
Jiná Realita Riri dobře baští!
Jiná Realita Asi budu za otravnou starou moralistku, ale použití slova papkat pro kohokoli mi připadá, že je naznačováno, že komentovaný je živočišně nezdrženlivý tvor civilizačně hluboko pod komentujícím. Pro baštit to platí taky.
Isca ale ono to tak je. my co nejsme přes eufemismy tomu říkáme "neni línej se nažrat", ostatní to maskujou papkáním a baštěním:D
Tahle pipina si u Pauláta nechala vylepšit pulinu. (myslela jsem, že to používat fakt nebudu, ale nakonec proč ne, když se to hodí).
Důvodem je, že zhubla a to i TAM, a nechce být povadlá.![]()
https://www.super.cz/566986-mohlo-se-zdat-ze-ma-feuereislova-z-vyvolenych-preoperovane-uplne-vsechno-ted-si-nechala-rezat-i-do-rozkroku.html
A ještě foto v nemocničních papučích
stes Když asi nemá,čím jiným se pochlubit světu, smutné.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.