brrr z mého pohledu by podoba po kate nebyla nic chtěníhodného. ty spadlé oči (zrovna to, co bych nechtěla zdědit) má navíc podle mě po ní.
VIP zjevy
Mutziputzi no tvl, to jsem nemela videt. Ja chci takovej uces asi taky![]()
Mutziputzi Super!![]()
Ja mam ted blbou delku, musim mit bud vylepany pod usi nebo az na ramena, mezi tim desny.![]()
mno.

Mutziputzi Jak dlouho to vyhlazení vydrží? Pěkný to je.
Vypadas lip nez JLo - ze by to bylo tim zacmaranim?
Taky by me ale zajimalo, co az se ti zase zvlnej - budes zehlit?
Mutziputzi Vlasy super a mas moc hezke rty...
Mutziputzi vlasy dobrý, to vypadá na kolektivní účes tady ( říkám si, jestli by mi to na JLo taky sedělo ) ![]()
Jiná Realita mne se Katie jako holka hrozne líbila, v dawsonove světě
. Nikdy mi na ni pak nesedelo pasování do role sexy krasavice.
Vďaka všem, no uvidíme až to umeju
A nežeru!!!

Mutziputzi Kdo to zase je?
Ale vlasy máš rozhodně lepší!![]()
Luna Marešová, dobře že jsem to viděla před obědem!
Mutziputzi Máš to pěkný :-). Jsem ráda, že jdu ke kadeřnici až za 14 dní, pak se tě přeptám na pocity s odstupem. A hlavně teda na údržbu...
No já jdu v úterý. Ale na barvu už kašlu ![]()
Potřebuju začít navazovat vrchní vrstvu vlasů na ten dorůstající undercut, tak se obávám, že z toho bude pěkněj drník. Ještě že celý léto musím sedět doma na zadku, to můžu i s vlasama podle hrnce ![]()
Štíhle ženy sa mi páčia ale toto už mi príde dosť extrémne a propagovať to ako fit a healthy mi príde mimo.

Mutziputzi pekny uces, myslim, ze budes spokojena. Ja jsem moc, mam to jeste o trosku kratsi.
Potrefenáhusa ona když je dobře namalovaná, tak nevypadá špatně, ale ty oči se mi na ní nikdy nelíbily, a neřekla bych o ní, že je krasavice. je to ten typ "pěkná holka odvedle", ale musí mít profi namalované oči. (nebo plastiku nebo takové ty pásky, co používají japonky, kdo ví, jak to dělá, ale někdy je má fakt nepěkné a jindy úplně normální).
jinx Díky, musím říct že po sto letech co jsem měla dlouhý vlasy je to pro mě hrozně příjemná změna, klidně bych taky ještě zkrátila.
paktofonika Sleduju, mně se líbí, nemyslím, že má problém s jídlem.
Kdo tady byl unešen z Kitty Spencer?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“