VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. května 2018 12:28

Stará Stanová Kůže Pokud je člověk zdravej a  tělo mu ve všech ohledech funguje, fakt neni nutný bejt obalenej tukem

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. května 2018 12:31

Mutziputzi  tož to potem ja, cérko  (mně se totiž žíly hrozně nelíbí).

20970 příspěvků moje polička 27. května 2018 12:49

Jiná Realita Ideál!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 27. května 2018 13:19

tohleto nemá tuk a přitom si to člověk se smrtkou neplete.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. května 2018 13:35

Já mám u těch vylezlých žil vždycky úplně iracionální strach, že prasknou  U chlapa budiž (mi to mužský tělo přijde nějaký trvanlivější ), u ženský raději ne. Postava se mi nejvíc líbí přirozeně štíhlá, cvičením viditelně nepolíbená. Tj. prostě ta moje, samozřejmě 

Offline luciole
1209 příspěvků moje polička 27. května 2018 13:50

MP Meri 

Ano, přesně tak....

1333 příspěvků moje polička 27. května 2018 14:01

Tak to já přiznávám, že jsem vždy snila o tom, vypadat jako kostřička potažená kůží, takový uzlíček nebohý, co obleče velikost 32... na fotkách druhých mi ovšem ty ramenní klouby a kolena ala Pinokio moc pěkné nepříjdou. :)

20970 příspěvků moje polička 27. května 2018 14:05

Nic proti Štíbrový, ale 10 měsíců po porodu vypadat takhle je snad normální ne? Když se chce samozřejmě...údajně je na Instagramu poprask, že je to neuvěřitelný

1333 příspěvků moje polička 27. května 2018 14:09

Mutziputzi tohleto je asi tak český průměr, ne? - oplácnutá mamina, co necvičí. co je na tom zvláštního?

Offline Gatita
8506 příspěvků moje polička 27. května 2018 14:26
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita Já miluju vylezlý žíly! Teď se mi udělala jedna krásná na bicepsu

​jo? Tak to ti milerada pujcim svoje nohy a ruce. Na bicepsu mam taky,tam vypada fitnessove,horsi to je na tech nohach,tam me to pekne stve! A podle me fakt nejvic vyniknou na hubenych,pac mam kolegyni,nohy jak sloupy,o dekadu starsi a nohy ma bez poskvrnky,zilni system ji muzu zavidet:)

20970 příspěvků moje polička 27. května 2018 15:33

Stará Stanová Kůže Kdo je opláctutá mamina co necvičí? 

1333 příspěvků moje polička 27. května 2018 15:41

Mutziputzi Štíbrová. Teda pardon, nesleduju ji, takže jestli měla v těhotenství hroší rozměry, tak to je teď dobrý.

20970 příspěvků moje polička 27. května 2018 15:45

Stará Stanová Kůže Já teda vidim štíhlou holku, ne oplácanou maminu, mně to přijde dobrý, ale normální, 10 měsíců po porodu mi přijde normální, že po něm nejsou stopy.

Offline Sweet Potato
39730 příspěvků moje polička 27. května 2018 16:48

MP Meri Přesně, pamatuju, jak jsem se vždycky bála babičce stisknout ruku.

Offline Pherenike
70 příspěvků moje polička 27. května 2018 18:38

Mutziputzi na mě nebylo pár dní po porodu vidět stopy. Teda bylo, ale v opačném slova smyslu, strašně jsem zhubla a vypadala jsem dost vyžile. Každej to má jinak a docela mě nebaví, jak to dost lidí považuje za něco nenormálního, když někdo není x měsíců po porodu tlustá machna. To spíš nepřijde normální mně. 

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 27. května 2018 20:26

Pherenike Ja jsem úplne alergicka na tohle porovnavani, jak kdo vypada po porodu a co je a neni normalni. Obcas se setkavam s tim, ze nekdo pribere 8 kilo a pak ma pocit, ze kazda, ktera pribere vic, je tragedka, co si za to muze sama. Kazde telo se s tim vyrovnava jinak v tehotenstvi a jinak po porodu a opravdu bych si netroufala rict, co normalni je a co neni.

Offline Pherenike
70 příspěvků moje polička 27. května 2018 20:35

LadyMary Však já to tak nemyslela, akorát to možná vyznělo blbě. Sebe jsem dala jako příklad toho, že to nemusí být tak, jak si většina lidí myslí. A taky mi vůbec nebylo příjemný, když to každej řešil, že vypadám hrozně hubeně. Prostě fakt nechápu, kde se bere to přesvědčení, že když někomu nezůstane po těhotenstvích x kilo navíc, tak je něco divně. 

Offline Ounz
20372 příspěvků moje polička 27. května 2018 20:39

Pherenike zajímalo by mě kde žiješ. Tam kde žiju já si většina nemyslí, že po porodu nutně třeba zůstat tlustá, jen se ví, že to tak u někoho skončí. Není to ale ani omylem většina. A nikdo tady neřeší,když je žena po porodu štíhlá zpátky..doporučuju ti se přestěhovat.

Offline Pherenike
70 příspěvků moje polička 27. května 2018 20:45

Ounz Tak reagovala jsem teď hlavně na tu Štíbrovou, a že je na Instagramu poprask ohledně toho, že je neuvěřitelný, jak vypadá po porodu. A setkala jsem se s tím v poslední době víckrát. Za doporučení děkuji, ale stěhovat se nehodlám ;-)

Offline Ounz
20372 příspěvků moje polička 27. května 2018 20:47

Pherenike tak u Štibrový to budou tleskanky a vlezdoprdelky,to bych nebrala za referenční vzorek.