Stará Stanová Kůže Pokud je člověk zdravej a tělo mu ve všech ohledech funguje, fakt neni nutný bejt obalenej tukem
VIP zjevy
Mutziputzi
tož to potem ja, cérko
(mně se totiž žíly hrozně nelíbí).
Jiná Realita Ideál!

tohleto nemá tuk a přitom si to člověk se smrtkou neplete.
Já mám u těch vylezlých žil vždycky úplně iracionální strach, že prasknou
U chlapa budiž (mi to mužský tělo přijde nějaký trvanlivější
), u ženský raději ne. Postava se mi nejvíc líbí přirozeně štíhlá, cvičením viditelně nepolíbená. Tj. prostě ta moje, samozřejmě ![]()
Ano, přesně tak.... ![]()
Tak to já přiznávám, že jsem vždy snila o tom, vypadat jako kostřička potažená kůží, takový uzlíček nebohý, co obleče velikost 32... na fotkách druhých mi ovšem ty ramenní klouby a kolena ala Pinokio moc pěkné nepříjdou. :)
Nic proti Štíbrový, ale 10 měsíců po porodu vypadat takhle je snad normální ne? Když se chce samozřejmě...údajně je na Instagramu poprask, že je to neuvěřitelný![]()

Mutziputzi tohleto je asi tak český průměr, ne? - oplácnutá mamina, co necvičí. co je na tom zvláštního?
Jiná Realita Já miluju vylezlý žíly! Teď se mi udělala jedna krásná na bicepsu
jo? Tak to ti milerada pujcim svoje nohy a ruce. Na bicepsu mam taky,tam vypada fitnessove,horsi to je na tech nohach,tam me to pekne stve! A podle me fakt nejvic vyniknou na hubenych,pac mam kolegyni,nohy jak sloupy,o dekadu starsi a nohy ma bez poskvrnky,zilni system ji muzu zavidet:)
Stará Stanová Kůže Kdo je opláctutá mamina co necvičí?
Mutziputzi Štíbrová. Teda pardon, nesleduju ji, takže jestli měla v těhotenství hroší rozměry, tak to je teď dobrý.
Stará Stanová Kůže Já teda vidim štíhlou holku, ne oplácanou maminu, mně to přijde dobrý, ale normální, 10 měsíců po porodu mi přijde normální, že po něm nejsou stopy.
MP Meri Přesně, pamatuju, jak jsem se vždycky bála babičce stisknout ruku.
Mutziputzi na mě nebylo pár dní po porodu vidět stopy. Teda bylo, ale v opačném slova smyslu, strašně jsem zhubla a vypadala jsem dost vyžile. Každej to má jinak a docela mě nebaví, jak to dost lidí považuje za něco nenormálního, když někdo není x měsíců po porodu tlustá machna. To spíš nepřijde normální mně.
Pherenike Ja jsem úplne alergicka na tohle porovnavani, jak kdo vypada po porodu a co je a neni normalni. Obcas se setkavam s tim, ze nekdo pribere 8 kilo a pak ma pocit, ze kazda, ktera pribere vic, je tragedka, co si za to muze sama. Kazde telo se s tim vyrovnava jinak v tehotenstvi a jinak po porodu a opravdu bych si netroufala rict, co normalni je a co neni.
LadyMary Však já to tak nemyslela, akorát to možná vyznělo blbě. Sebe jsem dala jako příklad toho, že to nemusí být tak, jak si většina lidí myslí. A taky mi vůbec nebylo příjemný, když to každej řešil, že vypadám hrozně hubeně. Prostě fakt nechápu, kde se bere to přesvědčení, že když někomu nezůstane po těhotenstvích x kilo navíc, tak je něco divně.
Pherenike zajímalo by mě kde žiješ. Tam kde žiju já si většina nemyslí, že po porodu nutně třeba zůstat tlustá, jen se ví, že to tak u někoho skončí. Není to ale ani omylem většina. A nikdo tady neřeší,když je žena po porodu štíhlá zpátky..doporučuju ti se přestěhovat.
Ounz Tak reagovala jsem teď hlavně na tu Štíbrovou, a že je na Instagramu poprask ohledně toho, že je neuvěřitelný, jak vypadá po porodu. A setkala jsem se s tím v poslední době víckrát. Za doporučení děkuji, ale stěhovat se nehodlám ;-)
Pherenike tak u Štibrový to budou tleskanky a vlezdoprdelky,to bych nebrala za referenční vzorek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje