Stará Stanová Kůže Si evidentně pamatuješ těch míň blbejch outlooků z tý většiny skvělejch, bojovnici s nadváhou si teda představuju sakra jinak![]()
VIP zjevy
Jiná Realita já jsem zvyklá lidi nesoudit, velmi slabý typ muže obvykle na post premiéra nedosáhne
Ty, tohle může být ale v soukromé a pracovní sféře dost rozdílné. Já znám velmi zblízka jeden pár (jsou to příbuzní), kdy on dělal svého času generálního ředitele a předsedu představenstva jedné opravdu velké firmy (nechci být konkrétní, ale v řádu ČEZ, O2, Unipetrol a podobně) a doma je totálně bačkora, samé ano miláčku, jak myslíš miláčku, jeho žena se křivě podívá a on kmitá, děti krmí, uspává....kdybych nevěděla co dělá, v životě bych tomu nevěřila. A jsou poměrně mladí, žádný stařík, který chce mít doma klid.
Jiná Realita já bych taky chystala papuče klíďo, to ze mě dělá co? Slabý typ ženy, slepici, blbku?
ne, akorát jsem tím chtěla říct, že babišová není podle mě semetrika, ale "domácí" typ ženy. takový, který se o manžela stará. tak na mě působí. neříkám, že taková je.
ale říkám, že určitě není jak nečasová.
Jiná Realita tím to bude asi, pro mě silnou osobnost určuje něco jinýho![]()
Mutziputzi Typ, který s druhým jedná takovým způsobem by se tam poslat měl.
Garfie ale to z něj nedělá bačkoru, i kdyby až uspe děti šel péct bublaninu k snídani![]()
Stará Stanová Kůže Já proti Babišové nic nemám, jako to co píšeš (stárnoucí Barbie...) je asi pravda, ale nevkus je jedna věc, povaha druhá. Já myslím, že nakonec může být docela fajn. Když si vezmu sestavu Štiku, Jaňulku a Babišovou, rozhodně bych šla na kafe nejraději s ní.
Mutziputzi no ale co?
bačkora je člověk, který se nechá komandovat od své ženy. bez důvodu, prostě je jako její podřízený. což je u nečasů 100% definice, dokonce veřejně smutně potvrzená.
jestli jinak vede armády nebo vesmírnou flotilu, je celkem jedno. doma je to bačkora.
Mutziputzi No já si pamatuju třeba ty svatební šaty... jak jsme si mysleli, že se asi MUSÍ vdávat... ![]()
Garfie Těžko říct, vedle Andreje by asi zkrotla i Nečasová... no ale spíš by ji deponoval někde daleko, ani bysme si toho nevšimli.. ![]()
Jiná Realita bačkora je osoba neschopná realizace v práci ani v soukromí, chudák a ubožák, bez názoru, vzdělání a inteligence, frustrovaná v mnoha ohledech, obvykle žijící v nevyhovujícím vztahu, nic z toho pro Nečase neplatí
Mutziputzi Já nedokážu najít úplně správný příklad, když to napíšeš takto, zní to jako fajn chlap (což on teda je, já ho mám moc ráda!), hloupé je, že to dělá jen jakoby pod řízením té ženy. Jsou to takové detaily, jakože třeba rok nenavšívil své staré rodiče (bydlí v jiné zemi, tatínek má navíc rakovinu), protože se to ženě nikdy nehodilo. Nebo přestal platit vzdělání svému přibuznému, sirotkovi-protože proč by to měl dělat? Byla jsem třeba svědkem (velká rodinná víkendová sešlost), kdy se jí ptal, jestli by jí nevadilo, že by se svým starým otcem (opravdu se vidí minimálně) šel v neděli ráno do kostela, nakonec šel tatínek sám a on hrál hry s dětmi (kterých tam mimochodem bylo jako psů, krásně se zabavily samy)...a tak, já teda dost dobře nevím jak jinak takového muže vnímat, vždyť mě je ho kolikrát líto, i když vím, že je to jejich věc...
Mutziputzi Jo tak počkej, jestli bačkoru definuješ takhle, tak takového chlapa snad ani neznám, leda toho bezdomovce co bydlí kousek od našeho ve staré škodovce, ale zrovna toho za bačkoru nepovažuju ![]()
tak to celé spočívá v tom, že tvoje definice bačkory je nějak úplně jiná, než si tady asi myslí zbytek osádky.
podle mě může být bačkora inteligentní i vzdělaná, s názorem a nefrustrovaná. ale přesto tak nějak vadná, že podléhá zlé fúrii. což je na ní právě většinou to nejdivnější. ale žádný chudák ani ubožák. bačkory většinou dokonce působí solidně.
Jiná Realita bačkora je osoba neschopná realizace v práci ani v soukromí, chudák a ubožák, bez názoru, vzdělání a inteligence, frustrovaná v mnoha ohledech, obvykle žijící v nevyhovujícím vztahu, nic z toho pro Nečase neplatí
To není bačkora, to je loser, hňup a nevím co ještě. Nečas opravdu je bačkora ;)
Pinot Noir protože nepošle ženskou se kterou dobrovolně!! žije a zdá se že jim to funguje do prdele?
to, co popisuje Garfie , je dokonalý příklad bačkory.
je to muž, který se neumí vzepřít názoru vlastní ženy, přestože je to názor špatný. a v jejich manželství není žádný společný názor, nebo jeho názor, ale jen její názor. co ona řekne, to se udělá. manžel do ničeho nekecá, a pokud ano, ona se zle podívá a on řekne ano ano miláčku, jak chceš.
a takového chlapa bych teda nechtěla. to není partnerství.
na poradách v práci je třeba drsňák, ale když zavolá žena, že musí okamžitě domů, tak prostě hned jede.
Jiná Realita a když mu to vyhovuje?
to klidně může, vlastně doufám, že ano, a myslím si, že většině bačkor to vyhovuje.
ale nic to nemění na to, že jsou to bačkory.
definice nespočívá v subjektivním hodnocení pana bačkory, ale v jeho jednání.
Jiná Realita no a podle mě bačkora je jenom ten, kterýmu to nevyhovuje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje