To sem ale nikdo nenapsal, naopak, ja ctu, ze vetsina lidi krute maka ![]()
VIP zjevy
tak zuby, vlasy, korekce vicek prinejmensim, to jsem na mysli nemela. to ostatni ano. blby je ze dost lidi v tom veku i mladsich, kolem 50, uz zacne mit zdravotni problemy ktere jsou i videt (a nemyslim ty z tloustky:P
Jenže ne vždy to stačí. A za druhé, viktorka_od splavu psala "absolutne a naprosto odmitam myslenku, ze byt stihla je nejaky druh utrpeni a pohyb znamena drinu. pohyb by mel byt predevsim radost a nezrat jako prase normalni zivotni postoj."
Tudíž je to asi easy.
A víc nemám co dodat. Nehodnotila jsem ty přitroublé fotky, natož její naturel, jen postavu a celkovou vizáž a obojí je myslím více než v pořádku. :-)
Ja se prave vyjadrovala k te celkove vizazi, postava good, zbytek celkove vizaze ne :) Tot muj nazor. O naturelu ani fotkach jsem se nebavila vubec .
Libi se mi treba Renee Russo nebo Lauren Hutton, urcite taky neco maj udelanyho, ale neni to moc videt, koukala jsem ted i na Ellen Barkin a Oliviu Newton John, a to je teda nic moc, naprasili to plastikama...

Tak vesměs oblíbená Robin Wright má už taky pade, že jo.
A čím je Barťák starší, tím víc ho má určitě ráda. Někdo si prostě umí vybrat.
jo, to jsou krásné dámy.
easy to asi není, jinak by to tak měl asi každej, to je jasný. ale prezentovat štíhlost jako něco, k čemu se člověk musí drasticky protrpět, to myslím akorát přesvědčí spoustu lidí, že to pro ně není, že to je nějaká nedostižná meta, kterou by nedokázali zdolat... takže proč to zkoušet, že?
já znám třeba dost lidí, kteří sportujou, a nikterak tím netrpí, dělají to, protože je to baví. a netýrají se odpíráním jídla, jedí tak nějak co chtějí, třeba si to přizpůsobí pokud fakt trénujou na nějaký závod (pár jich běhá) - akorát to nemá tu aureolu utrpení, takový to "sledujte jak trpím" to mi zavání fakt něčím... no prostě se mi to nelíbí.
Pani prezidentová a jej ofi portrét či čo ![]()

Bartošková vypadá senzačně. Je to Dáma.
Blanarovičová je diblíkovité nevkusné koště. Klasický klimakterický diblík. A nezachrání to ani skvěle ušitou postavou ![]()
Pěkně ji vyleštili ![]()
Asi jsem něco přehlédla ... (je fakt, že detaily jsem nestudovala), ale ona někde tvrdila, že trpí?
Asi rozumím co máte na mysli, přesto podotýkám, že spousta lidí samozřejmě sportuje a přesto takovou postavu nemají. Ale jistě, o to ani nejde, hlavně ta radost. Nikdo snad ani neočekává, že bude mít po 50 postavu modelky. Já se vyjádřila jen k tomu, že její postava se mi líbí.
ona vashtie to psala:-))
Aha, to jsem přehlédla.
Dobrej "beauty filtr" ![]()
.
Ja neviem prečo, ale pri pohľade na ňu ma napadne Dallas. ALe na koho sa tam podobá? ![]()
Někdy se prostě všechny podobají jedna druhé
.
jestli to spíš nebyla amigdala ![]()
Váš zájem nás těší, ale jak že náš kolektiv psal?
no jsem se trochu rozjela v odpověď na "mít jí pěknou vyžaduje vůli a práci"
:P
šmarja takhle ten pražskej hantec vytrženej z kontextu vypadá docela... úchylně, skoro jako ty fotky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí