VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:35

To jistě není, ale pro ní je to asi obchodní artikl (postava, ksich, vlasy). A dobře se na ni kouká. Viděla jsem ji naživo a dobrý. 

Občas mi připadá, že se tady řeší, kromě vzhledu, jestli by se dotyčná osoba XY hodila pro život, ke dřezu, do pluhu atp. .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:37
Reakce na betsey:

To souhlasím, ty fotky jsou děsné. Divím se, že to nějak neskorigovala.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:39
Reakce na whiskas:

tak uplně správně by se tu asi mělo řešit, jestli voní;-))

já se přiznám že aktuálně nevím čím přesně se živí, jestli v něčem hraje nebo tak, chápu že ji živí její "image", ale... modelka spodního prádla (myslím) není, pokud není prostitutka tak tento typ fotek prostě moc nechápu. prostě z toho vychází jako hloupá osoba a to se myslím nehodí ani pro herečku, moderátorku, modelku a pod. co asi tak může dělat

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:46
Reakce na whiskas:

mě totiž tak trochu popuzuje (ale to je jen můj osobní problém, to si uvědomuju) adorace kohokoliv jen proto, že je dotyčná osoba štíhlá. jako by to současně znamenalo, že je něčím výjimečná. mně to připadá normální. tím nemyslím že by všechny padesátnice takhle normálně vypadaly, ale že vypadat takhle není něco hodno obzvláštního obdivu a závisti. samozřejmě tvar postavy neovlivníš a vlasy a zčásti obličej a pod. pokud si nezaplatíš zas tak moc taky ne, ale myslím čistě tělo, na kterém je vidět, že sportuje a nežere. fakt nevím, v čem je lepší než ty a já (jsme teda mladší, ale i tak)

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:47
Reakce na whiskas:

No, pokud herečka či zpěvačka nemůže nabídnout víc, než postavu, vlasy, ksicht, má to docela blbý, řekla bych. v jejím věku tuplem.

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:48
Reakce na Sweet Potato:

asi tak.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 16:04

Zrovna Blanarovicovou jsem taky viděla naživo a vypadá opravdu skvěle. A mám pocit, že ona je přesně ten typ, co vypada v padesáti lip než ve dvaceti, proto chce asi rychle vytriskat "co to de,"  protože lepší uz to nebude. "Haló, já jsem stará motyka, ale konečně si po letech můžu dovolit fotky v prádle, heč! Nicméně ty fotky jsou úděsný a sama si se*e za krk, mohla by to být inspirativní elegantní dáma, kdyby chtěla. No, nechce...Chce být sexy dracice, která premaha zácpu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 16:56

no jasně, ale postava teda fakt není všeckokokoko;-))

Postava není všecko, ale mít jí pěknou vyžaduje vůli a práci, rozhodně je lepší dobrou postavu mít než nemít, Blanarovičová není blbá, blbý jsou ty fotky a předpokládám, že jsou to fotky "z placu", ne finální.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 16:57
Reakce na Sweet Potato:

No, pokud herečka či zpěvačka nemůže nabídnout víc, než postavu, vlasy, ksicht, má to docela blbý, řekla bych. v jejím věku tuplem.

A já myslim, že blbější to má ta, co nenabízí ani to, bez ohledu na věk 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:02
Reakce na betsey:

no přece kvůli reklamě. jdu po ulici, vidím na plakátě krasavici ve spoďárech → volám jejímu kadeřníkovi, že se chci nechat ostříhat. Logický přece

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:02
Reakce na whiskas:

Ja bych to "vic nez dobre" zredukovala na "ma dobrou postavu". Prsa ma teda udelany, na vlasech ma podle me pridano (kdyz kouknes na starsi fotky, je to myslim poznat) oboci ji taky leze nahoru... no nevim zas tak dobre myslim nevypada. Na tech fotkach je desnej ten vyraz i, snazim se snaziiiiiiim, ufff.

Ma super nohy. zasadni problem je ten silenej nevkus, kdyby se oblikla, namalovala a upravila normalne, tak vypada dobre.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:05
Reakce na Mutziputzi:

Postava není všecko, ale mít jí pěknou vyžaduje vůli a práci, rozhodně je lepší dobrou postavu mít než nemít, Blanarovičová není blbá, blbý jsou ty fotky a předpokládám, že jsou to fotky "z placu", ne finální.

Souhlas, nicmene bych o ni asi nenapsala, ze vypada dobre. To pro me znamena neco jinyho. Ale drit musi teda slusne, figura super. Ja bych na ni chtela videt neco takovyho treba. (Z Anninych modelu jeden ze strizlivejsich)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:08
Reakce na 0zero7:

Napsala jste to úplně přesně . A já bych k tomu dodala, že Blanarovičová je přesně to, co o ní kdysi řekla Helena Růžičková. Citovat to nemůžu, není to publikovatelné.

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:08
Reakce na Mutziputzi:

absolutne a naprosto odmitam myslenku, ze byt stihla je nejaky druh utrpeni a pohyb znamena drinu. pohyb by mel byt predevsim radost a nezrat jako prase normalni zivotni postoj.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:12

Měl by být ... no právě. A když je to tedy tak běžné a easy, proč takto nevypadá většina žen 50+? 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:12

Musím se s vámi podělit o poznání, které jsem zrovna učinila - tak Andrea Bartošková, manželka Jiřího Bartošky, má 65. 65! Ty vole na kole!

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:12
Reakce na 0zero7:

ono se tomu asi tezko veri, ted se teda nevyjadruju uz k blanarovicove, ale kdyz ctu jak ty opravdu silene makas... predstava ze jsou i zensky ktery nemusi je asi trudna. ale znam takovy, a minimalne jednu v tomhle veku u ktere to vim fakt jiste. s dokonce ma svoje prsa a chodi bez podprsenky. zije teda prakticky jen z kafe:P ovsem pro nektery lidi to jidlo neni zas tak dulezity a radost hledaji jinde.

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:13
Reakce na whiskas:

to se me neptej, to ja nevim:-)

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:14
Reakce na dzizisketa:

Hmmm, klobouk dolů. Vypadá parádně. I když, aktuálně jsem pochopila, že to bude vlastně asi "normálka". Stačí jen běžný, radostný pohyb, nepřežírat se a je to doma .

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 17:14
Reakce na crazydaisy:

Jeziiii, no ted umru zvedavosti jako!!!