stes paktofonika Já si myslím, že se za chvili uklidní... Bývala tlustá, pak zhubla a teď na sobě opravdu zamakala, a tak má potřebu to ukazovat.
tak makat zamakala, ale ten pseudo serfarskej styl ve spojeni s melounama, aj aj....
stes paktofonika Já si myslím, že se za chvili uklidní... Bývala tlustá, pak zhubla a teď na sobě opravdu zamakala, a tak má potřebu to ukazovat.
tak makat zamakala, ale ten pseudo serfarskej styl ve spojeni s melounama, aj aj....
https://www.extra.cz/je-konec-bohus-matus-45-svou-lucinku-15-uz-hladit-nebude-co-se-stalo
Zlí novináři! A rodiče do toho začali mluvit, považte! Kámen by se ustrnul.
Potrefenáhusa Haha, mě baví oboje! Doufám, že se to ještě trochu rozjede, zatím nuda....(i když paroubkovic rodinná večeře na usmířenou s první ženou mě dostala dost).
Sweet Potato
ježiš, to je hňup!
Mrakoplas Asi ani zoom nepomohl.
Zlatej Pomeje!
Mrakoplas fakt ze jo...to tricko zakryvajici NIC![]()
Mrakoplas ježiši ženy, už to sem nedávejte..vždyť to vypadá jak slizký biftek ![]()
Sweet Potato tvl...to je uchylny
Se tady valim za tonu Despacita u bazenu a mezitim mi vedle ve vsi frnknul Harry s Meghan!
Jestli seš na Como, tak ti frnkli vo víc než tejden - byli u Klůnyů už minulej víkend ![]()
Sweet Potato no počkat, někde přece psali, že mamince se hrozně líbil ![]()
barbucha tak to hned mrzi min, V tu dobu byli s Ivanem Bartosem v Barcelone na plazi, toho jsem tam potkala, tak ted vim, ze vazim podle me tak o 20 kilo vic nez on![]()
Mne teda připomíná Filipa Grznara, taky dobrej tragéd.
Jiná Realita Třeba tatínkovi už méně? A tatínek má prudkou letoru?![]()
Sweet Potato nebo si přečetli v novinách, ze ji “pomazlil”?
![]()
![]()
![]()
Sweet Potato jezis, jak to je jeste napsany... jako by to bylo uplne v poradku mit v 45 patnactiletou pritelkyni
Potrefenáhusa Jo, to bylo hodne nechutny ty rozhovory (taky jsem je cetla,:-D). Fakt nechutak, odprezentoval se jako pedofil.
No to neni žádnej kumšt, dyk je jak z kozy duch a tak půl hmotnosti mu dělaj ty dredy bych řekla - tam se toho už muselo nasbírat ![]()
razorblade ani bych moc teď nechtěla být na místě té holky.
Sweet Potato nebo si přečetli v novinách, ze ji “pomazlil”?
FUJ!
To je pan otec zřejmě ještě vysloveně holubičí povaha - větší prudina by mu to vysvětlil, že by Bohušek hned tak interview do novin nedal, páč by nemoh mluvit ani psát.
Jo, bohatý, mocný a křivý. Starej Charouz má hoooodně dlouhý prsty, všechno a nic mu nepatří. A ještě nedávno randil s Perkausovou (než mu zahnula s nějakym mladšim takybohatym).
Já myslela, že s Myslivcovou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.