a končím...už je toho fakt dost
To musí bejt strašnej debil ![]()

saryvary mně přijde, že na její poměry vypadá mimořádně dobře.
Jiná Realita mně taky
saryvary Já mám pocit, že téhle paní nesluší nic, protože se mi hlavně nelíbí ona. Ale náhodou tady na té fotce aspoň od pasu dolů hodně dobrý (tedy až na ten zbytečně moc široký postoj
).
Jiná Realita No, je to lepší, než když se tu řešila minule
viděla jsem fotky z té akce, a skoro bych řekla, že paní princová je na tom s tím modelem ještě zdaleka nejlíp...
tohle ne že by byl pekelný model /i když ten top se tam podle mě vůbec nehodí/, ale hlavně jsem vůbec nepoznala nositelku :-O dlouho jsem ji neviděla a vypadá nějak úplně jinak.
šaty od návrhářky valentiny armandi...to jsem netušila, že pro vietnamce navrhuje návrhářka
(aneb ty šaty jsou fakt jak u nás z trhu)
Jiná Realita Projíždím to teď celé a zřejmě máte pravdu. Opravdu jsem nezvolila to správné peklo.
Popisek: šaty Dominiky Mesarošové byly sice dlouhé, ale do společenských měly daleko. Omlouvá ji ovšem těhotenství.
Ne, neomlouvá, je to hrozné.
Jiná Realita Já ty lidi vůbec neznám, to je nějaký okresní bál?![]()
Jiná Realita Já ty lidi vůbec neznám, to je nějaký okresní bál?
Ne, to je peklo. A za mě teda vede malá Grossová. Je jí 15 a oblečená je jak stará, žádný šmrnc. A ty silonky a lakované lodičky ![]()
musim teda přiznat, že rozvod Paroubkových mi bude připadat asi milionkrát zábavnější než Plekance s Vondráčkovou
brrr holt vkus po matce
Potrefenáhusa jo to vypada velmi nadejne, ikdyz sexy mozek nebude zdaleka vladnout takovym kontem jako hokejka
stes ale zase Petra do toho, zdá se, šlápne víc než Lucka
Prosimvas, mohli byste ke kazde fotce, co sem vkladate, psat jmeno ci instagramovy ucet dotycnych? Jen na poslednich dvou strankach jsem objevila nekolik jedincu, kteri by se mohli stat moji guilty pleasure. :D
stes ale zase Petra do toho, zdá se, šlápne víc než Lucka
Jak se to veme. Dyk už tejden mluví o tom, jak o tom nechce mluvit ![]()
Se tady valim za tonu Despacita u bazenu a mezitim mi vedle ve vsi frnknul Harry s Meghan!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.