Jiná Realita Změna je život
VIP zjevy
myslela jsem, že trapnější fotka než ta ze zahrádky už nemůže být....inu, člověk je tvor omylný
to je fakt katastrofa![]()
Jiná Realita tak existuje ještě trapnejší...je někde v Plesku..dvouakt (téměř) na gaučíku![]()
a končím...už je toho fakt dost
stes úplný antický polobůh
joj, to je strašný strašný strašný.
Jiná Realita ten jeho instáč bude asi moje GP![]()
stes fotí ho ta jeho nová holka, nebo sám pózuje před samospouští? si představuju, jak nastaví spoušť, pak hupne na gauč, nastavuje pózy a xichty....nebo ne, radši si to nechci ani představovat ![]()
jak ho tam najdu? ![]()
jako pán je hezkej, kdyby nebyl teda tak nabouchanej. ale ty fotky jsou teda hnus....
Jiná Realita nevím ![]()
přísahám, že jsem se nikdy na gaučí samospouští ani jinak nefotila. Tedy vlastně ano, s kocourem i psem v peřinách pár fotek mám, ale tam nejsem ta hlavní postava
Jiná Realita halvně proč TAM má tu ruku????? ![]()
Tu Kamu si pamatuju jeste oplacanou a tehdy mi prisla fajn, takovy ero. To je fakt ona? Je jen blbe oblecena, jinak zas takova hruza to neni, ne? Mimochodem ja jsem taky hlavonozec, to aby clovek chodil kanalama tady...![]()
martek01 pedritko
stes Ta druhá fotka
To vypadá jak dokumentace z cesty na WC ![]()
A úplně si představuju z té gaučové fotky véélikej obraz na zdi nad sedačkou!
Kokoska
z 3D tiskárny
stes tak daleko moje představivost nešla, ale myšlenka je to zajímavá. Zvlášť kdyby to byl ten oblíbený třídílný formát :)
stes Teda ne, že by mi Pomeje byl někdy kdovíjak sympatický, ale tohle je teda nářez proti němu![]()
![]()
.
Tahle fotka je ještě decentní a milosrdná... viděla jsem "storíčko" v tomhle modelu
.
Vlastně i to její natáčení a sdílení každé vteřiny života mi přijde trochu mimo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.