Příliš těžká literatura ke kadeřníkovi ![]()
https://www.lifestyle.luxusni-bydleni-praha.com/rychla-zpoved-ornella-koktova-2
Příliš těžká literatura ke kadeřníkovi ![]()
https://www.lifestyle.luxusni-bydleni-praha.com/rychla-zpoved-ornella-koktova-2
bram Hele mne tak blba neprijde, to uz jsem slysela a cetla blbejsi recenze
bram "primitivni narod, ze jeste nemame Vogue" dalej som sa nedostala
bram mne prijde uplne hloupoucka
bram nevím, kde se stala chyba. Nějak mě předběhli![]()
Gellnerova Nj, hrozná guma. Naposledy vyzval na zápas Bena Cristovao ... https://www.expres.cz/filip-grznar-ben-cristovao-nasili-boj-d8p-/celebrity.aspx?c=A170601_182043_dx-celebrity_lare
Pofiderní soutěž Muž roku je příležitostí pro béčkové a céčkové selebrity.
Nejvíc mě na tom fascinuje, že VŠICHNI byli na STEJNÉ akci.
A to sem fotku Ulrichové a Traávníčkové už někdo dával. Ty do té sbírky taky patří..
To je panoptikum ![]()
Na téhle je špatně snad úplně všechno..
Předloňský Muž roku Josef Kůrka vyvedl přítelkyni, která akci pojala také jako velkou událost.
Tohle neomlouvá ani těhotenství.
Takovéhle bývaly v obchodech závěsy. Igelitové.
15 let a vkus po mamince..
17 lety a vkus po...?
Dadoo dobré peklíčko ...
No Kůrka když už nic, tak vypadá aspoň vesele. Ale ta jeho můra...
Dadoo tahle akce musela mit dress code "oblecme se nevkusne", ne!? vsichni maji naprosto priserne outfity
Petra teda na všech záběrech v tv vypadá jak nepříčetná.
Dadoo Ta otřásňovaná slečna vypadá jak když od pasu dolů stojí otočená zády!
Dadoo Ta otřásňovaná slečna vypadá jak když od pasu dolů stojí otočená zády!
lol
fakt že jo!
Dadoo outfity desny, plus dlouhodobe nedavam pusu Makarenko, ona vypada, ze ma misto pusy dva parky. Jestli se tak narodila, tak sorry, mne vsak prijde, ze to ma nejak plne napichany... O Mesaros se ve clanku psalo, ze si nekoupila zadne tehotenske obleceni, no asi si ho ale nakoupit mela.
To je naprosto ukrutný panoptikum buranů a lacinejch šlapek! ![]()
Karja u Mesároš mi přijde čím dál víc, že se jí ta neskutečná hloupost začíná propisovat do ksichtu...
Už tady dlouho nebyla moje favoritka...
Jako fakt má neoprénový hadry?!
A v minišatech bude chodit, i kdyby všechny ostatní měly sukně až na zem.

Chtělo by to i delší rukáv.
Já jsem teda poslední, kdo by od bab nad 60 vyžadoval chodit v šátku a fěrtochu, ale tohle diblíkovství za každou cenu mi prostě leze na nervy...
barbucha tri fotky co si dala na konec se mi nezobrazuji,(tak nevim co tam je)ale vcera sem ji videla v dlouhych bilych satech u kralovny Danska.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.