a to si z basy odnasi monitor? ![]()
VIP zjevy
jinx tak bohaty lidi si vazej kazdy koruny, jinak by byli chudy![]()
Mutziputzi no vlastne, halire delaji talire
tak to pak jo. Ja znam teda propusteni z vykonu trestu jen z filmu, kde jim vzdy na malou hromadku vyskladaji, s cim tam prisli, tak jestli madam nastoupila vykon trestu s monitorem, nebude jim ho tam nechavat, to da rozum ![]()
Mutziputzi Na tu si vzpomínám, jak dlouho seděla? Pokud vím byla pod vlivem a způsobila smrt čtyř lidí.
Kora 6 let myslim, z 8 nebo 9
Kora jj vona narazilla svojim autem mam pocit do fiata no a ty 4 tam uhoreli...
ha,Plekanec bude zrejme drzgresle....ale musim rict,ze by mi to i k nemu sedelo.:-)
Zarinya no a lucie bude asi přesně tak bezchybně slušná, jak jsem si vždycky myslela.
aneb ten návrh se k bulváru dostal asi naprostou náhodou, vítr jí ho sfouknul ze stolu přímo pod nohy bulvárního pisálka.
hlavně, že to nechce komentovat ![]()
Jiná Realita bezchybne slusna nebude pac by to pokorne prijala a byl by klid.I kdyz to by byla spis blba,no.
Zarinya tak 25 věru není příliš![]()
Zarinya to by byla padla na hlavu. znam otce co tech 10-15-20 na dite normalne plati a nejsou to hokejisti nhl..
viktorka_od splavu vsak pokud je to pravda ja souhlasim at se jen tak neda.
viktorka_od splavu Zas nutno brát v potaz i její příjmy...čímž probůh netvrdím, že 25 je supr sumička
viktorka_od splavu padlá na hlavu by byla, nicméně její způsob "nenápadně trousím podněty bulváru a pak to vůbec nechci komentovat" je dost ubohý, na to, jak se neustále ona i jak ji její okolí prezentuje v médiích (a jinak to uniknout nemohlo, pochybuju, že by si právní zástupce risknul tohle udělat, bylo jí to doručeno osobně, tak leda už pak snad uklízečka, ale pokud nechává tohle ležet na stole, tak je stejně padlá na hlavu).
Zarinya zas na druhou stranu v tom výseku návrhu není nic o případných jiných fondech nebo platbách nikoli k rukám matky
Mutziputzi a tak musime vzit potaz,ze bulvar....kde je pravda vi jen oni dva.:-)
Jiná Realita to nekomentuju, to je jeji zivot ne? nebo z ceho by tyhle hvezdicky byly zivy nez PR:-)
Mutziputzi tak to soud urcite vezme, jasny. ono kdyby nemeli deti, byl by byt v praze pekny darek na rozloucenou a cus.. takhle mi to prijde trochu provokacka:-)
no podle toho, co někde psal její "rodinný přítel", si bude s tím navrhovaným výživným žít lucie nad poměry, které zatím zažila!
doteď jen skromně vybírala z účtu na jídlo pro sebe a děti, jinak prostě vůbec na nic. takže s tímhle a svým příjmem se přece bude mít jak v ráji. už nebude muset si od huby utrhovat ![]()
(varování: sarkasmus)
mě na tom nejvíc fascinuje, že jí ten byt chce dát v Praze, takže asi očekává, že se i s dětma odstěhuje tam. A on bude děti vídat 2x do roka? To by byla levná chůva za 25 v Praze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.