999 Saty nadherny, ale na tobe jsou snad jediny, u kterych nebyl wow efekt, i kdyz ti jinak slusely, pac tady to tu vysku chce.![]()
A AV se mi libi vzdycky, pro me jedna z nejlepsich miss nebo co ona je.
999 Saty nadherny, ale na tobe jsou snad jediny, u kterych nebyl wow efekt, i kdyz ti jinak slusely, pac tady to tu vysku chce.![]()
A AV se mi libi vzdycky, pro me jedna z nejlepsich miss nebo co ona je.
Luna koukam sice, že má údajně 180cm, ale potkala jsem jí a fakt bych to neřekla, nepřišla mi vyšší než jsem já
Mutziputzi Ty si ty saty urcite kup, ty jsi vysoka dost, budou super.
To srovnani je jinak mnohy klamne. Ja si doma kolikrat rikam, jak vlastne nevypadam docela dobre, vyjdu ven a vsichni jsou vedle me hubenejsi a mladsi! ![]()
![]()
whiskas Kliid, jen je proste dobre se nesrovnavat, to je cele.
stes „Zde jsem člověkem, zde nakupuji“. A přitom sdělení mělo původně takové ambice: drogerijní Hier bin ich Mensch, hier kauf ich ein, odkazuje na „Hier bin ich Mensch, hier darf ich’s sein,“ což je v Německu oblíbený citát z Goethova Fausta „Zde jsem člověkem, zde jím smím být“. S jazykem prostě radši opatrně…
Více na https://www.e15.cz/nazory/tereza-zavadilova-zde-jsem-clovekem-950825

Liska s Revaiem![]()
Luna Tak ony hllavmě nebyly v mé velikosti...:-).
rasaNori Přírodňák :-)
a vy byste mu furt sprostě nadávaly! takovej nunýsek!![]()

Mutziputzi Mě by zajímalo, jestli manželky jiných premiérů taky dávají na IG svoje selfíčka. ![]()
Bledule jeho nemuzu vubec komentovat a ona je proste máňa
Povedoma halena!

Mutziputzi Jako když hrál Burian podroušenýho ![]()
rozarka liguééére![]()
Mutziputzi kdo to je, ta v te halene?
jinx Eva Rezesova, slovenska celebrity dedicka co byla v Budapesti v base za smrtelnou autonehodu pod vlivem, zde pri propousteni
jinx Eva Varholíková Rezešová
Mutziputzi ahah, tak to jde nejak uplne mimo me, vubec neznam, ale diky.
milacka diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.