VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 13:55

Jiná Realita 80% nevim, 60 bez mrknuti...30% z prumerny mzdy by byla ubohost

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 13:57
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita 80% nevim, 60 bez mrknuti...30% z prumerny mzdy by byla ubohost

​no počkej, rozdíl mezi čistou a průměrnou mzdou je dost velký rozdíl...

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 13:58
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita protoze kdyz deti potrebujou 50 mesicne, je problem tatinka jestli to dela 10 nebo 60% jeho prijmu...hele tys z toho fakt vypadla, co?

Ja si myslim, ze takhle to  není.Zivotni úroveň děti má kopírovat životní úroveň rodičů. Na co byly děti zvyklý za trvání manželství není dulezity. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 13:59

Mutziputzi aneb 30% průměrně mzdy by zrovna u plekance opravdu byla ubohost.

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:01

Jiná Realita ja o voze, ty o koze

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:02

onetwoone kde je rozdil?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:09

Jiná Realita tak ještěže už to neděláš

​to je celkem funny tvrzení, od někoho, kdo to nedělal vůbec  sama říkáš, že ta vyšší výživná byla dobrovolná, nikoliv přiznaná soudem...

závazná formule pro určení výživného nebyla a asi není ani teď (nevím, už s tím nepřicházím do kontatku), ale jistý vzorec, který soudy braly jako něco od čeho se odpíchnout bývávalo (jen si bohužel nevzpomenu přesně, ale taky to ten soudce neházel od oka, jak se ráno vyspal, prostor pro úpravu oběma směry samozřejmě byl díky tomu, že to nebylo závazné) problém bývalo (a možná pořád je) spíš zatajování skutečného příjmu... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:10

Mutziputzi nevím, kdes vzala tu průměrnou mzdu, já s kozou nezačala 

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:13

Mutziputzi tak třeba si rodič významně pohorší v praci. Nebo polepší. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:14

nolita no tak pokud to člověka takhle drásá, živit by se tím neměl, zdá se mi to fakt nebezpečný vlastnímu zdraví

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:15

Jiná Realita kdyz ma nekdo prumernou mzdu, klidne mu urci 10 tis. vyzivny a je to vic nez 30%, ten strop tam neni, zaroven tezko budou Plekancovi urcovat vyzivny 50% z prijmu, to je neadekvatni

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:17

onetwoone tak pritlaci nebo ma pravo pozadat o snizeni, v cem je problem?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:17

viktorka_od splavu jestli to bylo myšleno takto, tak to pardon.... vyznělo mi to v tom kontextu jinak, ale můžu se plést... 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:29

nolita byla to reakce na to emotivni podani, plus teda, ty argumenty stavebnim sporenim apod mi prijdou neskutecne amaterske coz pricitam taky tem emocim zrejme.. asi byl tatinek sympatak:-) ja tyhle veci resim taknejak prubezne furt uz mnoho (desitek:-) let, ne rada a ne pracovne, ale info fakt mam

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:45

Mutziputzi To nevím, hlavně neznám kanadský trh s nemovitostmi. Ale pokud by se Lucie rozhodla žít v Kanadě a otec dětí by se s nimi chtěl stýkat co nejčastěji, předpokládala bych, že podle toho budou řešit bydlení. Kalkulace, za kolik případně po několika letech ten byt prodají, mi v tomhle případě přijde dost pod úroveň, ale neznám uvažování dotyčných, ani nijak detailně nesleduju kdo - s kým - proti komu - za kolik. Jen jsem reagovala na poznámku, jak má dát rodině byt v Kanadě, když ho tam nemá?

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:56

Kokoska Já nevím na jak dlouho má ve svém věku Plekanec ještě kontrakt v NHL, ale předpokládám, že dál než z roku na rok nemůže kalkulovat, má tam kupovat 2 domy? Pokud se Lucie rozhodne žít v Kanadě, nechť si zažádá o výživné zohledňující bydlení v Kanadě, ne zakoupení domu. Byt v Praze má i ona, jak jsem psala, nemyslím, že to je Tuma byt, tam se nastěhujte a nazdar, je to přenechání podílu z majetku, dle mého samozřejmě. Ale tady se hned nasazuje psí hlava, levná chůva v Praze a čau, nesmyslný dedukce

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 14:58

viktorka_od splavu jj, souhlasím, pokud to někdo řeší (a netýká se ho to osobně), tak by tam ty emoce neměly být...  jinak ale řešit ne pracovně a řešit pracovně (jako profík) je fakt rozdíl, už jen proto, že kdo to řeší nepracovně má přehled jen o pár případech, které se ho týkají a má pak tendenci, vcelku pochopitelnou, to zobecňovat, což nelze... 

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 15:06

Mutziputzi Mně je fuk, kde kdo bude bydlet a kdo kde co má nebo nemá, co si myslí nebo předpokládá a jak kdo koho chce nebo nechce oškubat, už vůbec nemám přehled, na jak dlouho má Plekanec angažmá v Kanadě a kam asi půjde potom. Jestli bude dál hrát hokej nebo půjde po žebrotě, je mi opravdu jedno. Opakuju, že moje poznámka o možnosti koupě a prodeje bydlení v Kanadě se vztahovala  pouze ke konkrétní odpovědi na konkrétní otázku. 

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 15:08

Kokoska No já jsem zas jen poznamenala, že jí bude těžko přenechávat v rámci vyrovnání část majetku, která neexistuje AKA nemovitost v Kanadě, myslím že nejsme ve při

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 15:28

Mutziputzi To se mi ulevilo...