VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:23
Reakce na Fiction:

​To se teda omlouvám, i já jsem na kabelečku naletěla. Hned to napravím, do diáře si narozeniny pana Janečka poznamenám a už nikdy na ně nezapomenu .

​diář netřeba, stačí si zjistit k čemu se člověk vlastně vyjadřuje  třeba z titulků 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:39
Reakce na MarcelaN:

​diář netřeba, stačí si zjistit k čemu se člověk vlastně vyjadřuje  třeba z titulků 

​Působíš zkušeně, já to nakoukávám jen tady, mám si předplatit Blesk nebo něco doporučíš?

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 16. zaří 2018 23:05

Fiction proč? mi prostě přišlo komické, že kritizujete někoho za něco a přitom víte o situaci kulové. Je to jako kritizovat někoho že má teplou bundu a kulicha, zatímco kritizovaný je na horách a kritik v křesle v obýváku

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 00:00
Reakce na MarcelaN:

Fiction proč? mi prostě přišlo komické, že kritizujete někoho za něco a přitom víte o situaci kulové. Je to jako kritizovat někoho že má teplou bundu a kulicha, zatímco kritizovaný je na horách a kritik v křesle v obýváku

​Mně zas připadá komický, že na tomto zábavném fóru jsem poučována, abych dohledávala reálie. Vycházím z indicií, který jsem TADY dostala k dispozici. Paní mě pobavila, účel návštěvy splněn.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 01:38

viktorka_od splavu tie bolia aj na pohľad.

Janulik03 hej, zdá sa mi, že čo sa týka nejakej úrovne, tak to tam staršia generácia zachraňuje.

A už som pri opätovnom pohľade na tie fotky prišla aj na ten parém - Avon Luminata .

Offline Miru
16830 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 05:28

No, o Daře se tu už psalo vícekrát, ano, postavu na svůj věk parádní, ve své branži pracovitá, atd. ...

I když já osobně na ní nic nevidím.

Ale tímto posledním outfitem - klesla mi k Britney Spears - taková obstarožní víla Šmudlína...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 06:46
Reakce na Karja:

Dadoo Mojí příslušnost do tábora hodně ovlivní to, až najdu fotku Plekance bez těch divnejch vousů a uvidim no! 

​Vypadá dobře, von je z Kladna totiž...jednou vysvětlim

20970 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 06:51

A Dara vypadá výborně, na ní se tady hůl vždycky najde, ale to už víme...naprosto standardní peep toe nekrotizujou malíčky? To už je teda opravdu urputně nelezená hůlka)))

BTW VIP sloveny vypadaj v průměru tak 10x líp než VIP češky, to mě trochu mrzí, parfém je mi ukraden.

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 07:51

Catherinne proc by nebylo? myslis ze drzi porad pod bradou? nejsou napevno

​tyhle teda doputovaly daleko...

Tak asi jak který...               

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:44

Mutziputzi Hele, já se většinou do debat o Daře nepouštím, ale na téhle akci mi přjde hrozná... Napletený vlasy, šaty, které se k ní nehodí, sandály úplně mimo...Celý ten outfit vypadá dost jetě... A když ji porovnáš v obličeji s Dubasovou, která je o deset let starší, tak mi Beata přjde daleko svěžejší. A jinak souhlasím s tím, že Slovenky obecně vypadají lépe :-).

20970 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:50

999 Tak není to její styl, vlasy jsou taky mírně přešvihlý, vypadává mnohem lépe, ale číst to tady představim si teda větší strašidlo a zoufalku

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 10:08

Nejsem členem ani LV ani TP týmu, pijou mi krev oba dva. Otevřu normální zpravodajský portál a je tam zase vyjádření TP právničky. Během dne zase bude LV příběh. To jim jako nevadí, že si jejich děti už brzo přečtou, jak mají pitomé a hlavně sobecké rodiče? 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 10:17

999 teď mi došlo, že je to ta Dubasová (hudba mého mládí), vypadá fakt skvěle

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 10:50
Reakce na Mutziputzi:

A Dara vypadá výborně, na ní se tady hůl vždycky najde, ale to už víme...naprosto standardní peep toe nekrotizujou malíčky? To už je teda opravdu urputně nelezená hůlka)))

BTW VIP sloveny vypadaj v průměru tak 10x líp než VIP češky, to mě trochu mrzí, parfém je mi ukraden.

​Nekrotizované malíčky neboli k Dare, ale k tej Misske.

20970 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 10:53

slniecko tož dobrá dobrá

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 14:49
Reakce na Dadoo:

Tam vůbec bylo zase panoptikum.. A to dal Janeček dress code - Black tie - natisknout přímo na pozvánky. 

​Co je to proboha za sjezd kolotočářů? Kterej Janeček? Ten s Krokama? 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 15:17

barbucha Ano, ten. Doktor Janeček   

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 15:21

Tulipe 

Tak to se už nedivím ničemu 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 15:58
Reakce na barbucha:

Tulipe 

Tak to se už nedivím ničemu 

​Taky jsem si rikala, ze to mnohe vysvetluje 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 19:16

Dara nic moc, se k ni ten Britney styl nehodi, ale hlavne mi prijde jeta v obliceji tentokrat, mozna je to makeupem. Beata cajk, nejvic se mi libi ohoz te stylistky co ma HM hadry s kozackama. Ty boty jsou bozi. Makeup to zadil a koukala jsem ji na insta a praktikuje look "zapomela jsem zavrit pusu" ala Kiera Knightley, jauvajs, to vypada hrozne blbe.