To se teda omlouvám, i já jsem na kabelečku naletěla. Hned to napravím, do diáře si narozeniny pana Janečka poznamenám a už nikdy na ně nezapomenu
.
diář netřeba, stačí si zjistit k čemu se člověk vlastně vyjadřuje
třeba z titulků
To se teda omlouvám, i já jsem na kabelečku naletěla. Hned to napravím, do diáře si narozeniny pana Janečka poznamenám a už nikdy na ně nezapomenu
.
třeba z titulků
třeba z titulků
Působíš zkušeně, já to nakoukávám jen tady, mám si předplatit Blesk nebo něco doporučíš?
Fiction proč? mi prostě přišlo komické, že kritizujete někoho za něco a přitom víte o situaci kulové. Je to jako kritizovat někoho že má teplou bundu a kulicha, zatímco kritizovaný je na horách a kritik v křesle v obýváku
Fiction proč? mi prostě přišlo komické, že kritizujete někoho za něco a přitom víte o situaci kulové. Je to jako kritizovat někoho že má teplou bundu a kulicha, zatímco kritizovaný je na horách a kritik v křesle v obýváku
Mně zas připadá komický, že na tomto zábavném fóru jsem poučována, abych dohledávala reálie. Vycházím z indicií, který jsem TADY dostala k dispozici. Paní mě pobavila, účel návštěvy splněn.
viktorka_od splavu tie bolia aj na pohľad.
Janulik03 hej, zdá sa mi, že čo sa týka nejakej úrovne, tak to tam staršia generácia zachraňuje.
A už som pri opätovnom pohľade na tie fotky prišla aj na ten parém - Avon Luminata
.
No, o Daře se tu už psalo vícekrát, ano, postavu na svůj věk parádní, ve své branži pracovitá, atd. ...
I když já osobně na ní nic nevidím.
Ale tímto posledním outfitem - klesla mi k Britney Spears - taková obstarožní víla Šmudlína...
Dadoo Mojí příslušnost do tábora hodně ovlivní to, až najdu fotku Plekance bez těch divnejch vousů a uvidim no!
Vypadá dobře, von je z Kladna totiž...jednou vysvětlim![]()
A Dara vypadá výborně, na ní se tady hůl vždycky najde, ale to už víme
...naprosto standardní peep toe nekrotizujou malíčky? To už je teda opravdu urputně nelezená hůlka)))
BTW VIP sloveny vypadaj v průměru tak 10x líp než VIP češky, to mě trochu mrzí, parfém je mi ukraden.
Catherinne proc by nebylo? myslis ze drzi porad pod bradou? nejsou napevno
tyhle teda doputovaly daleko...
Tak asi jak který...
Mutziputzi Hele, já se většinou do debat o Daře nepouštím, ale na téhle akci mi přjde hrozná... Napletený vlasy, šaty, které se k ní nehodí, sandály úplně mimo...Celý ten outfit vypadá dost jetě... A když ji porovnáš v obličeji s Dubasovou, která je o deset let starší, tak mi Beata přjde daleko svěžejší. A jinak souhlasím s tím, že Slovenky obecně vypadají lépe :-).
999 Tak není to její styl, vlasy jsou taky mírně přešvihlý, vypadává mnohem lépe, ale číst to tady představim si teda větší strašidlo a zoufalku![]()
Nejsem členem ani LV ani TP týmu, pijou mi krev oba dva. Otevřu normální zpravodajský portál a je tam zase vyjádření TP právničky. Během dne zase bude LV příběh. To jim jako nevadí, že si jejich děti už brzo přečtou, jak mají pitomé a hlavně sobecké rodiče?
999 teď mi došlo, že je to ta Dubasová (hudba mého mládí), vypadá fakt skvěle
A Dara vypadá výborně, na ní se tady hůl vždycky najde, ale to už víme
...naprosto standardní peep toe nekrotizujou malíčky? To už je teda opravdu urputně nelezená hůlka)))
BTW VIP sloveny vypadaj v průměru tak 10x líp než VIP češky, to mě trochu mrzí, parfém je mi ukraden.
Nekrotizované malíčky neboli k Dare, ale k tej Misske.
slniecko tož dobrá dobrá![]()
Tam vůbec bylo zase panoptikum.. A to dal Janeček dress code - Black tie - natisknout přímo na pozvánky.
Co je to proboha za sjezd kolotočářů? Kterej Janeček? Ten s Krokama? ![]()
barbucha Ano, ten. Doktor Janeček
Tak to se už nedivím ničemu ![]()
Dara nic moc, se k ni ten Britney styl nehodi, ale hlavne mi prijde jeta v obliceji tentokrat, mozna je to makeupem. Beata cajk, nejvic se mi libi ohoz te stylistky co ma HM hadry s kozackama. Ty boty jsou bozi. Makeup to zadil a koukala jsem ji na insta a praktikuje look "zapomela jsem zavrit pusu" ala Kiera Knightley, jauvajs, to vypada hrozne blbe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.