A ten prsnik ji nedela dobrou sluzbu :D

A ten prsnik ji nedela dobrou sluzbu :D

jinx svatá pravda. A už mi to někdy štve, teda..
jinx Jj. A pokud se jim to najednou vymkne, následuje metoo.
jinx Je to hrozný, ale řekla bych, že v Čechách to nehrozí... Tam to občas vypadá jak tetky v byznyse :-).
stes to uz nesouhlasim.
jinx nemyslím, že je ta kampaň zbytečná, ale zneužitelná
jinx Tak tahle paní, to je teda dílo! Působí to minimálně neseriózně.
Když přemýšlím, jak by teda měla podle mě vypadat žena v byznysu nebo na vyšší managerské pozici, tak si vybavím Evu Le Peutrec....ta je šik!
LadyMary jo! Ta je skvela!
zlatahouba fotka z letošních Golden Globes, myslím, že hledáte co není, je jí pade, popravdě si neumím představit jak by měla vypadat?
mně přijde, že by vypadala mnohem líp, kdyby tak netlačila na pilu - tu natužená hříva, prodloužený řasy, viz třeba tady Monica Bellucci, přijdou mi celkem podobnej typ

LadyMary Je, moc. Jenže být šik a sexííí a ještě působit seriozně, se u některých manažerek prostě vylučuje od přírody.
LadyMary U té Evy už je to taková vyšší dívčí, umí skloubit serióznost a ženskost...Je vlastně sexy, ale velmi nevulgárním způsobem :-).
999 Přesně tak...ona je sexy, ale ne prvoplánově.
Což je přesně ono, přijde mi směšné, když se žena na manažerské pozici snaží působit prvoplánově sexy.
Potrefenáhusa To je zvláštní...když je vidím vedle sebe, tak mi přijdou podobné, ale přitom Catherine mi vždycky byla hodně protivná, kdežto Monica se mi strašně líbí.
Mutziputzi Ale no tak, nejsem nelida, byla to nadsázka. Přehnanýho tady toho je spousta.
stes Ale jo no, si jenom myslim, že to vůbec nesouvisí.
No vidíte a ja som dostala poukážku na "skrášlenie" do zrovna kliniky pani Palovej a potom som si pozrela jej fotky a stále som tam nešla. a to je iba na viečka.
Nela za svý koupila Brabus MB, ale Vespu by si taky spíš nechala![]()

Mutziputzi Šikula. Jen si měla nechat pár stovek na tričko.
Ještě k tý Zeta-Jones... někde jsem zahlídla, že je to "Renee Zellweger efekt", a fakt že jo! ![]()
Ať mi nikdo netvrdí, že to maj jen ze změny líčení.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.