barbucha To určitě není. Přijde mi jako úplně jiný člověk.
VIP zjevy
Vtipne je, ze CZJ mi “po” trochu pripomina Renee “pred”
barbucha ale prd, tady máš fotky z novýho filmu, BTW Cocaine Grandmother zní dobře, stárne dle typu, holt ne tak pěkně jako Cindy C. například

Mutziputzi No tady vypadá normálně, ač málo namalovaná, vypadá líp něž na tý horní fotce. Ale ten joker tam malinko je.
stes já bych si troufla tvrdit, že nic extra invazivního s ní nedělali, botox čelo možná, to má každá druhá...no prostě když to nepřepálí s makeupem, ty řasy jsou příšerný, vypadá dobře.
Až na to, že pokud máš film s ročníkem 2017, velmi pravděpodobně se točil o rok (ne-li víc) dřív. Ergo kladívko ty fotky z roku 2017 (t.j. ten RZ efekt) jsou aktuálnější - plastiky mohly proběhnout až po konci natáčení, takže obrázky z placu jsou k našim účelům poměrně k ničemu ![]()
barbucha já myslim, že proběhlo spíš zhubnutí
Patří to sice do vedlejšího vlákna, ale musím se přiznat že k Pallové a jí podobným kreaturám chodím na IG už dlouho pravidelně nakukovat. Vždy mi to spolehlivě zlepší den
Kammila
Tak jsem se teda taky jukla. A pak jsem se dorazila Móňou.
stes presne to me napadlo, ze jsou to pipky ze stejnyho hnizda..
stes viktorka_od splavu jo tu mám v těch "kreaturách"
a myslím tím vyznění fotek, vyjadřování apod![]()
Monika B. se nemusi vizualne zalibit vsem, ale do "kreatury" ma daleko a Pallovy problem je nevkus, ne zrudnost![]()
Slovenská bloggerka Alex Wortex na bratislavských dnech módy..
A to vás ještě šetřím detailů..
Dadoo šetříš detailů, to ses asi blbě vyjadřila..panebože, paní asi nic lepšího neumí?
Dadoo tak tyhle "detaily" sis mohla taky nechat![]()
Ounz viktorka_od splavu No.. ještě tam byl detailnější záběr. A to fakt nechcete vidět. Jak se může někdo tak šíleně sám zneuctít.. pro sláv i ostuda dobrá ![]()
Dadoo jsem na mobilu a musela jsem si tu fotku priblizit, abych se ujistila, ze me nesali zrak![]()
Dadoo Je to nechutné, čudujem sa, že ju nevypoklonkovali a dovidenia. Čudná doba.
Slecna je vubec slusne makla
https://instagram.com/alexwortex69?utm_source=ig_profile_share&igshid=ok8k5rh04pl3
Dadoo přispívala fotkama do galerie na mp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.