Pinot Noir šikovný, dobre si to vymyslela. Mne starší takto nazdobil veniec. Pod tými ozdobami ihlicie moc nevidieť
A fotka vyzerá ako z leta, ten zelený trávnik wow.
Čas vánoční...
Pinot Noir krása, hneď mi začalo byť teplejšie :)
Můžu na ten porcelán použít i bramborový škrob? dzizisketa žluťásek Evaeva nevíte? Myslím že to bude nejvíc boží aktivita, mám totiž troytkova lepidla kterýma to potřeme:-D
Karja můžeš. Všude se píše, že je to z něj šedé, ale já nad tím loni vůbec nepřemýšlela, vzala bramborový a bylo to krásně sněhobílé.
Pinot Noir Je to je jedno, tam budou třpytky. No takhle stejně si většinu preddelam sama, začátek zavání krizovou aktivitou;-)
Karja nevím, mě se to loni moc nevyvedlo. S hmotou se pracovalo úžasně, trošku se třpytila i bez třpytek, ale po uschnutí se mi to dost přelámalo. Ale účel do splnilo a aspoň jsem to po svátcích mohla s klidem vyhodit. Ovšem s třpytivým lepidlem to budete mít úžasné!
já jsem do nich obtiskla hrubou krajku, šel by použít i ten embosovaný váleček. Vypadalo to moc hezky.
Karja kdybys to chtěla bez práce se zaručeným výsledkem, tak mám velmi dobrou zkušenost se samotvrdnoucí hmotou. Má to podobné vlastnosti jako keramická hlína, vyrábí se hnědá a bílá. Dá se to obvykle koupit i v obyč papírnictví.
Já jsem z toho v práci dělala polotovary pro další vyrábění s dětmi
žluťásek Aha, aha, no do papírnictví se asi nepůjdu a my tady máme omezený sortiment. Kolikrát mě napadlo že jim poradím, co mají naobjednat:-D
U nas letosni vanocni hitovka-Ozdoby z testovin
Decka takova kravina nesmirne bavila. Ale uz se tesim, ze jim tu nadheru, co mam ve tride, nabalim domu

Luna A to je dobrej nápad. Čím jsi barvila?
Kan nastrikali jsme to sprejem z drogerky. Stribrnym a bronzovym. A taky jsem jeste vzala bily, ale ten teda pekelne smrdel.
Luna a slepené tavnou pistolí? Lepidlem?
JankaM tavkou, spousta popalenin, zadne trestne oznameni.![]()
Zarinya taky jsem se inspirovala vanilkovými hvězdičkami, a nakonec jsem udělala i jiné tvary, a dobrý. Původně jsem ty rohlíčky vůbec letos nedělala, ale tohle bylo fajn. To šudlani nevzhledných rohličků mě nebaví
.

Chtěla jsem si udělat pro sebe pár svíček ( celkem 4). Když jsem umyla nádobí, přišlo menší dítě, že potřebuje taky jako dárky. Upřímně z těch letošních výmyslů na tvoření, je to suverénně ten úplně nejvíc nejblbější. Hodinu děláte svíčky a hodinu drbete vosk ze všech kastrolu a navíc tam jsou všechny možné chyby, kdoví jak to bude hořet.
Už do toho určitě nepůjdu. A to tam mám ještě půl kilo palmového vosku, plno barev, ale naštěstí už žádné knoty.

me prave taky ne.:-)
rasaNoripekna!:-)
rasaNori hezká a hlavně mi dělá chutě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY