Luna z těch mušliček nevypadají vůbec špatně, pěkný nápad.
Čas vánoční...
rasaNori šikovná jsi! Hned bych si dala.
continuity ehm, za pribeh "jak jsme na stedry den vyrabeli gelove svicky" jsem vyhrala vanocni kucharku pro dceru. Zrejme jako bolestne :))
A tady máte rozhřešení k deseti druhům cukroví a hromadě dárků.
TOTO!!! Ďakujem!!!
Já nepeču, tak jsem ještě udělala aspoň pár kouli. Všechny rozdávám. Tyhle budou asi poslední.

Luna Mušličková je dobrá
.
Dadoo Tohle jsem kdysi viděla vyrábět, ale na rozdíl od cukroví, na to trpělivost nemám Jsou moc pěkné.
Nesnáším pečení cukroví, jak je člověk od všeho upatlaný.
Dneska se mi nepovedlo snad vůbec nic, ani cvičná vánočka a to zrovna s kynutým těstem nemívám žádné potíže. Vyprdnout se na to.
continuity cože coze, chtěla jsem se synem dělat ještě čajovky z včelího vosku, že jako za chvíli hotový a nedá se na tom nic zkazit. Máme si to odpustit, jo?
Já chtěla večer udělat vanilkové rohlíčky, ale těsto mi zkamenělo. Zítra ho teda zkusím vytáhnout z lednice hodně dopředu, ale nějak mě ta letošní konzistence znervózňuje. Tak jsem udělala akorát sádlovky, do kterých jsem pro legraci dala to černé kakao a teď mám černé nehty a nejde to dolů!
A pro lepší náladu ukážu bráchovy čtyři adventní kočky. Zleva zrzavá kočka Chilli (ještě kotě), bílý kocour Mikey, černobílý kocour Timmy a muryšovatá kočka Charlie. 
dzizisketa ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty jsou!
A my sme dnes zabudli zapáliť sviečky
. A ešte sme nezačali piecť oplátky a trubičky. Máme tu aj neter a synovca, vôbec netuším kedy to spravíme.
Idem ja radšej vyžierať makové linecké.
dzizisketa copak ma chudinka Chilli za problem, ze ma lampicku? Je to teda krasna ctyrka!
brrr Já dneska dělala čokoládové pusinky z přebytečných bílků...no tak ehm, nenašla jsem jinou čokoládu než s mandlemi-ty mi pochopitelně neustále ucpávaly zdobičku, cukr je úplně všude a nakonec se mi v troubě rozjely a kdybych se nestyděla, tak vám je sem vyfotím, ať se pobavíte!!! ![]()
Mrakoplas my minuly tyden
continuity hrozne se mi libi, jak detem delas ty kalendare, vyrabis s nimi darky pro kamarady, pritom jsi dost vytizena.
Kokoska a navíc psí lampičku - kdyby jí dali aspoň s myšima místo kostiček ![]()
dzizisketa Adventní kočky jsou dobré
. Osvědčené recepty od babičky jsou pořád dobré, ale jak dělám něco nového, tak je pokaždé nějaký problém. Letos jsem asi taky měla víc zapnutou ledničku nebo nevím. Musela jsem každý kus těsta dát na 10 vteřin do mikrovlnky, rozválet, vykrájet nebo natvarovat a hodit na otevřené okno, aby to do trouby šlo zase ledové![]()
dzizisketa Jako jsou dobrý, ale nechtěla bych je živit!:-D vypadají, že dost sežerou!
My jsme dnes s holkama udělaly adventní věnec (nocococo aspoň to nevopada a to že se svíčky doma zapalujou jim stejně tajim!). No vyšel nám trochu jako z praktické ženy pred dvaceti lety, ale to nevadí, chvíli s tou stuhou vypadal totiž jako pohřební! Ale nakonec máme hodně dekorací, jako ta aranžování hmota byl super nápad, máme takový dvoje větve v květináči a tak, ale řeknu vám takhle v tom bordelu.....:-D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY