Garfie ten dort je luxusní, a hvězda ovšem taky!
Čas vánoční...
Na svátky přijede dcera s rodinou a ani ne ročním australskym ovcakem. Je to nařízena střela, takže moje nejkrásnější ozdoby zůstanou v krabici.

Catherinne tak mám tady tu vánočku. Řekla bych, že klidně můžeš do Lidlu. Je strašné hutná, mě to moc nevyhovuje. Já mám ráda ty nadýchané s vypečenou kůrkou.
Máme letos větší stromek, tak jsem ještě přikoupila. ![]()

Catherinne v Lidlu byla vánočka vždycky iplne vynikající. Taková měkká, vlhká, voňavá. A pak je začali víc vypékat. A rázem byla suchá a nedobra.
Jak dnes, nevím, už nekupuju, já bych jí nesnedla.
Vánočka ale nesmí být moc vypečená a vysušená, pak se práší od pusy. ![]()
continuity tak to půjdu zase do Špajzu! Díky moc
Ty domečkové baňky jsou parádní!
A mě můj včerejší pocit ohledně divného těsta na rohlíčky nezklamal, úplně se rozjely, jsou u nich vanilkové příšerky. Nechutnají špatně, ale vypadají úplně strašně.
dzizisketa Chyba, že ses neinspirovala placičkama
. V každém případě se to sní...letošní osobní zkušenost s koláčema.
Asi chci být kamarádka mých dětí.

Ale linecké se letos docela povedlo 
dzizisketa krásné. To je stejně nejhezčí. ![]()
Pinot Noir A nejlepší.
continuity já taky! ![]()
Tak hlásím, že muž koupil zkušební vánočku v artic, teda malá za 170 kč a je výborná! Nádherně vláčná, to ta ve Špajzu je rozhodně sušší.

Dobalila jsem darky, uf. Musela jsem to udelat dneska, zitra hlidam a na dalsi dny mam rozplanovane jine veci. Sice je to letos kazdemu par drobnosti, ale pro 5 dospelych a 7 deti. Pro mamu a segru uz jsem darky predala, kdyz jsem tam naposled byla, jeste ze tak. A ted tu zas budu cumakovat do tmy a neusnu!
continuity No to teda! Ještě můžu vyfotit naše dárky, ať to o to víc vyzni!
Mladší se rozhodl, že chce dárek pro každého ve třídě...![]()
A mimochodem, příspěvek na téma "štola", včera jsem byla u mámy a dostala ke kafi "miništoly". Experimentovala a udělala takové malé kuličky, tak na dvě kousnutî, a bylo to výborné a moc hezké na pohled!
dzizisketa my jsme měly s mamkou divný pocit ohledně lineckého a taky se potvrdil. Mamka dělala těsto v pidimnožství a ta vejcse, ehm, nějak špatně podělila
.
Mmch jsem si uvědomila, jak stárne, že k tomu pečení už přistupuje méně pečlivě, i co se zdobení týká.
Garfie jo, to jsou ty Babicovy kuličky! taky je dělám...
Kokoska závidím! My včera začali a dnes budeme pokračovat. Kromě našich dětí je to pár drobností pro každého, ale ono se to nasčítá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY