Karoleena děkuju![]()
Čas vánoční...
Karoleena taky dekuju, primelo me to nainstalovat spotify :)
Já mám ráda tuhle: Brontosauři - Josef
Karoleena Děkuju taky, já to tady všem hodně záviděla, trvalo by mi to dlouho sestavit
Toto mě zaujalo, neviděla jsem tedy naživo, rossmann.

brrr jdu ti sem poděkovat! Udělám hudební adventní kalendář svému výbornému kamarádovi. Je muzikant, takže se budu muset posnažit, ale jsem přesvědčená, že mu to udělá dost velkou radost. Už jsem začla vybírat kousky.
marieu Mi vůbec neděkuj, jsem jen příjemce, něco takového bych vůbec nevymyslela. Ale jsem ráda, že tobě i ostatním ten tip udělal radost a budu doufat, že udělá radost i obdarovaným.
Už několikátý rok kupuju našim malou sadu českých skleněných vánočních ozdob. Dva roky po sobě to bylo ze Slezské tvorby a letos jsem u Irisy viděla cibulákovou/modrotiskovou kolekci. Na fotce, co mi dnes poslala mamča, vypadá ještě líp jak na produktovce. 
Prosím vás, má cenu zkoušet stromeckove svíčky z tchiba? Loni jsem je vracela, protože nefungovalo dalkove.
Letos ho ty 12 kusové mají jinačí, ale 12 kusů je jak nic, musela bych koupit dvě krabice.
continuity Pamatuju si na to. Asi sis vytáhla černého petra, jinak si nikdo nestěžoval.
dzizisketa Jsou nádherné!
Sweet Potato moora je právě vracela taky.
dzizisketa Krasne. Letos jsem zase udelala objednavku ozdob, ty Slezske. Kazdou sadu mam jinou a par pro maleho, maly traktor, hasice, zabicku...Strom asi pres ty ozdoby nebude videt, ale co uz. Ja ty sklenene uplne zboznuju.
continuity Aha, tak to je blbý.
Mal by niekto záujem ísť na Luskáčika na 4.januára?
Omylom som kúpila lístky na večerné predstavenie. ![]()
Musela som kúpiť ešte raz na predpoludnie (ideme s malými školákmi)
dzizisketa Tuto kolekci jsem už v Irise nenašla. Už není nebo neumim hledat?
dzizisketa Děkuju ![]()
dzizisketa jéje našla jsem ozdobu pro barbucha ![]()
Karoleena tyjo, já si kvůli tomu seznamu asi nainstaluju Spotify, miluju různorodý vánoční výběry ![]()
Moje nejmilejší vánoční CD jsou Sváteční Čechomor, Koleda od Tomáše Kočka, Pozdraveno budiž světlo od Hradišťanu a občas si dám ráda Hovada boží od Jablkoně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY