slniecko Tak zkus pohledat, na japonském amazonu jsem našla asi čtyři různé varianty, určitě bude k sehnání i v Evropě! Třeba německý amazon těch kalendářů mívá hromady a často má v listopadu i dopravu zdarma co ČR (tak možná i na Slovensko, ale za to neručím). Dovezla bych ti ho, ale přiletíme až těsně před Vánocemi. :-(
Čas vánoční...
Garfie už má objednaný pokémonový, ale ukladám si ako nápad!!! A ďakujem za ochotu ![]()
slniecko Jej, pokemonový by zase zajímal mě!
Vidíš, jsem v Japonsku a pokemonový jsem neviděla! (oni teda ty Vánoce fakt neslaví, takže koupit kalendář v obchodě je skoro nemožné)
Garfie no tak má objednaný tento, aleje ich viac, aj kartičkové:
slniecko Ten je parádní!
Musím teda přiznat, že dost překračuje můj mentální finanční limit na adventní kalendář (teda pro děti, haha, jsem děsná matka!), ale u tohoto by mi cukala ruka, zvlášť letos, kdy mám v plánu to s vánočními dárky moc nepřehánět! Škoda, že tady nic takového není.
domečky... sleva DOMEK20
Přihazuju k vánočnímu kutění s korálkama návod na atlasové hvězdy, kterej jsem zkoušela přes víkend, chtěla jsem totiž nějaký hvězdy, co nejsou placatý, a tyhle vypadají fajn. Návod by teda mohl být trochu popisnější, ale nakonec se to z toho dá nějak vykoukat. Jen teď nevim, co s těma hvězdama :D, určitě jich ještě několik vyrobím, asi je holt letos dostanou na předvánočních besídkách všechny kamarádky jako dárek nebo nevim.

Karoleena to je krása. Na stromek už jsou asi těžké, co?
Pinot Noir A tak zas nějak extra těžký nejsou, já bych řekla, že by to šlo, pokud se to někdo nebude snažit navěsit na nějakou domácí araukárii :))... zrovna tu mám vytaženou váhu, tak jsem je zvážila, jedna hvězda má 25 g. A velká je tak deset cenťáků třeba?
Karoleena jo, tak to by ty naše dvoumetrový jedle zvládly. ![]()
Už jsem se na ně dívala , taky to chci zkusit, ale nevím nevím ... ![]()
Tak tady projíždím adventní kalendáře....a dost se bavím!
Tedaaaaa! Moc moc chci! Akorát bych je pak asi musela pustit po Vltavě, kam s takovým hejnem...
Karoleena Nádherné!
Sweet Potato No vzpomněla jsem si na tebe! ![]()
Karoleena teda ty jsou krásné!
Na zalando lounge maju willeroy za uzasne ceny, neviem kto to tu chcel, ale kuknite si.
slniecko Teda mladší by byl z toho pokemoního kalendáře nadšený, ale je to dost pálka. Radši mu ho zatajím.
Tak už taky jedu ve hvězdách... je to svého druhu závislost :)

eM No tak ale ty jsou! Paráda.
eM ty jsou krasny. Poradis, prosim, kde ziskat navod?
eM To je krásné. A asi nic pro mne, to chce pečlivost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY