Janulik03 mplee psala, že to bylo v její pubertě. To mi pak přijde pochopitelné, to jsou přece jen telecí léta.
MPLee babička jednou na pláži našla umělé zuby. Pořád na chalupě trůní na hromádce mušlí. Abys věděla, co ještě můžeš čekat ![]()
MPLee chapem, ja take niečo som zatial nezažila, tak to nepoznam. Darcek je darcek, aj ked nevyhovuje, poďakujem, darca si dal tu namahu ze nieco vybral.
Janulik03 no právě, poděkuješ. A teď si představ, že si dáš tu námahu něco vymyslet a sehnat, a obdarovaný ohrne nos. Mně se třeba stalo, že si máma dárek ode mne ani nerozbalila. To pak zamrzí.
SunEclipse no jo, našim jsem loni posílala dárky ještě před Vánocemi. Furt nic neříkali, vůbec nic, tak jsem se nakonec zeptala. Takže 14 ledna vyšlo najevo, že na ně úplně zapomněli.
Evaeva ano, do tepla na Zanzibar. Dostala jsem to jako darek od syna k narozeninám.
crazydaisy
To je parádní! Kdy dozrávají manga? Pro mě to není ostrov koření, ale mang!!! (divný slovo, ale asi je to správně?
)
SunEclipse to verim, je to zvláštne
crazydaisy Zanzibar! ❤️
Pozdravuj ode mne želvy a hlavně guerézy!
crazydaisy pěkný! Užij si to.
Já teď objednala jedlé dárky na viadelicia. Otestováno už vloni. Někteří obdarováni hned pořidili jako dárek k lednovým narozeninám. Tak asi dobré
.
Garfie Sweet Potato Evaeva Děkuju
. Sháním akorát nějaký dobrý repelent, protože mě komáři milujou, ale já je nesnáším.
crazydaisy Kup Predator. V armyshopech nebo scoutingu a podobných obchodech.
SunEclipse To delala babicka. Přitom to byly pak v dospělosti Vánoce hlavně pro ni, jezdili jsme za ni, vozili dárky, ona nám už dávala "jen" obálky. A ona proste vyskladala ty dárky někam za sebe na komodu a vůbec je nechtěla ani rozbalit. Nikdy jsem to moc nepochopila ![]()
MP Meri dík![]()
MP Meri já opravdu nic nechci
... je to neobvyklé?
MP Meri ...dočítám... a jako vánoce jen pro babičku? ... tak to nechápu, :( omlouvám se.
MP Meri já úplně strašně nerada rozbaluju před jinyma lidma, nejradši bych si s tím někam o samotě zalezla a rozbalila tam
Ale vlastně mě ty dárky obecně uváděj asi dost do rozpaku, oba póly, i když je to dobrý, i když je to blby
Ale vlastně mě ty dárky obecně uváděj asi dost do rozpaku, oba póly, i když je to dobrý, i když je to blby
asi tak
já dost dobře nedokážu skrýt zklamání, proto nesnáším "překvapení", to si raději řeknu, co chci, a nebezpečí nehrozí :-)
Marielle Ano, Vánoce jen pro babičku. Bydlela sama, daleko od nás, takže jsme za ní na Vánoce jezdili, abychom ji potěšili a vozili jí dárky pod stromeček. Nějak nevidím, co je na tom nepochopitelneho?
Potrefenáhusa Hmm, tohle mě nenapadlo, ale babi byla dost od rány, pro kritiku nešla nikdy daleko. Nepřišla mi jako typ, co by se nějak "ostýchal". Ale je to možný samozřejmě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.