Pinot Noir Jo, to mě napadlo taky, že možná si nikdy nic vážně vážně nevhodného proste nedostala ![]()
Čas vánoční...
Karoleena No, to kdybych vedela, proc se teda pta! Hlavne kvuli tomu vola vzdycky mne a ja jsem pak ten hlavni "kazic" jeji radosti. U hracek uz ani nerikam, ze to mame doma, takze syn letos dostane sve 4. provlekani snurky zviratkem, a dalsi duplicitni veci uz mame, nebo jsem uz poslala dal.
Talíř. Taková blbst, ale mám radost.

Antje v jedné aukci kočičí, tady je aukce Světluška Svitavy
musíš se tím proklikat, je tam spousta věcí jiných, a je to na FB, tak snad se tam dostaneš
MP Meri popsala si přesně moje pocity. A rozhodně si nemyslím, že se vždycky trefím, i když se samozřejmě snažím. Jasně, že to zamrzí, ale víc by mě mrzelo, kdyby se ten člověk tvářil spokojeně. Obzvlášť když to s radostí vyměním za něco, co užije/potěší ho.
Pinot Noirme prijde nejlepší dárek takový, který by si člověk sám nekoupil. A může to být třeba i luxusní balení čaje, nemusí jít nutně o věc za několik tisíc.
Mám to taky tak. Něco navíc. V podstatě i zbytečného. Pro radost.
Ale znám dost lidí, které takové dárky naopak špatně nesou. Jsou příliš praktiční, aby si to užili.
Koukám, že dárky jsou opravdu minové pole.![]()
Torrah dekuji, podivam se. Snad najdu, byl by to nejlepsi darek!
Tak Betty ne nadarmo se říká - chcete vědět, jak na tom která rodina je? Zeptejte se na Vánoce...
Kan To je skvělý
. Kam na ty nápady chodíš?
černá káva Díky. Tak blbý nápady jsem měla vždycky a tohle je z eshopu s dekoracema, který sleduju.
Kan Tak to máme asi všichni
,
ale tento je špica ![]()
Já 2x od tchyně dostala peněženku. Pokud pominu fakt, že jsem žádnou nepotřebovala, tak peněženku si fakt musím vybrat sama, protože ji mám v ruce víckrát za den. Musí se mi nejen líbit, ale taky být praktická. Tu lepší jsem dala kolegovi v práci. Jeho žena byla nadšena a dostala jsem za ni med. Parfémy ani nerozbaluju a rovnou posílám dál. Vždycky jí podekuju, když pošle balik dětem, tak děti s dárkem buď vyfotim nebo nahraju dekovný video. Dere mě mít doma krámy, co se nehodí. Nemám problém obdarovaného nabídnout výměnu za něco jiného, když vidím, že to není to pravé.
Tak už taky vánočním. Svařila jsem sirup na svařák podle Kuchařky pro dceru, koupila perníkové koření a sehnala návod na korálkový zvoneček.
Tabea peněženku jsem taky dostala a dala ji diteti na hraní, ta potvora to ale nějak pozná, ze není opravdicka a stejně mi hrabe v moji
ja si dneska koupila vykrajovatka na pernikovou chaloupku
Potrefenáhusa Na tu jsme vždycky kupovali stavebnici. Ze začátku v Ikee, teď už se dá sehnat leckde. Ano, není to ten správný perník, ale účel to splnilo. Slepili jsme, děti popatlaly vším možným, pak se na ojedené trosky prášilo. Jednu domů, jednu babičce. ![]()
Potrefenáhusa jojo, kluci mají na hraní mojí starou, staré karty atd. ale dost dlouho je prostě zajímala jen ta moje (mladšího to pořád drží). Ale zase měli období, kdy se tím zabavili třeba na dvacet minut.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY