Na metru Budějovická u vstupů prodávají věnec z větviček za 125/150 korun, kdyby někdo neměl možnost nebo čas si udělat svůj.
Čas vánoční...
Jako malá!
Tak se to konečne rozseklo ten dlouholetý spor tady. Dcery si vybraly na jarmarku nějaký stromečky a velkamala ukazujíc na takovou ozdobu se ptá ,,co je to?,, ,,to je ozdoba,, ,,ale co je to?!,, ,,no ozdobicka,, ,,ale co to je!!!! ,,no taková ozdoba, kulička, co zdobí stromeček, aby byl hezkej,, ,,no ale co to je!!!! (To už nezačínalo být úplně dobrý jo, v hlavě mi to šrotuje,jak to zastavit, to, co z toho může vzejit...) ,,to je baňka,, ,,aha,,. Tímto děkuji moravským kolegyním za ten rozhled!
dzizisketa Sakra! Ale to naše roští si někdo koupil, to druhý pak já, fakt to bylo v tom výběru docela hezky:-D
Karja prosím tě, a ta soutěž adventních věnců (dekorací) bude nebo ne? :-)
Renusatko letos taky chci koupit tu glazuru. Existuje několik značek, jakou tedy používáš?
Jen upřesním, že to je jen chvojí na korupusu, nezdobené, vlastně takový polotovar.
Já dneska viděla celkem hezké základu na věnce (korpus s větvemi) u Vietnamců ve vecerce na Křižíkovy. Za 100,-
MP Meri dzizisketa No to máte úplně zadarmo ty Vánoce v Praze:-D
Karja že?? co to je tohleto, u nás korpus za 250, nemluvě o tom, že kromě elektřiny a plynu dost podražil zřejmě i vosk, protože tak drahý svíčky jsem neviděla, jestli jsem taky raději neměla vinout proutí, no odpovím si sama, měla
Karoleena :-D Já poslala dědu na chvoji! To moje proutí bylo maximálně DIY, koupila jsem nový jen ty masle, zbytek kůra pěkně sušená, šišky nasbíraný, holčičkama pomalovány, dvě starý ozdobicky jsem tam dala:-D.
Pinot Noir Taky už jsem ji objednala. Letos to asi bude kalší kolektivní kousek.
Sweet Potato to budou perníky! To bude krása střídat nádheru!
Pinot Noir A jestli ne, tak to @renusatko schytá! ![]()
Pinot Noir Já jsem právě asi měla pokaždé jinou. Nebo nemám žádnou speciální. Myslím, že to asi bude vše stejné.
Sweet Potato já už měla glazuru v merku od loňska, takže na Renusatko se nemůžu vymlouvat
.
Ale já od toho neočekávám krásu, ale je prý možné tu umíchanou hmotu dát do ledničky a odebírat po trochách, protože já nazdobím tři perníčky a pak se k tomu půl dne nedostanu, a u té polevy z bílků stačí odejít na hodinu a už je tam škraloup a krystalky.
Z toho důvodu jsem párkrát použila i ty koupené tubičky, ale ty se hrozně blbě drží.
Renusatko ok, tak to je fajn zpráva.
Sweet Potato Pozor, to nejsou nové ruce
, takže za krásu neručím![]()
Pinot Noir Já už jsem ji určitě loni zmiňovala, možná i dřív, protože mi to ušetřilo spoustu nervů, při zdobení perníků. Moje opravdu neoblíbená činnost.
Renusatko já občas nakukuju do skupin na FB o zdobení perníčků a všichni, kdo to mají hezké, nebo to dělají ve velkém, používají tu glazuru. Taky bych k tomu ještě potřebovala jiné ruce a tak asi tak metrák trpělivosti, ale věřím, že o trochu lepší to bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY