Sweet Potato koupila jsem v tigeru, měli tam i hotovou
já mám už asi 10 let z tchiba betlém...takže z toho vykrajuju ovce a zbytek jsem nikdy nepouzila
Sweet Potato koupila jsem v tigeru, měli tam i hotovou
já mám už asi 10 let z tchiba betlém...takže z toho vykrajuju ovce a zbytek jsem nikdy nepouzila
A ty stížnosti, že si lidi neumějí říct, co chtějí... No, já vím, že někomu se člověk nezavděčí ničím a nikdy nebude spokojený, ale to dotazování "co chceš" zas moc nechápu já (kromě dětí, ty chtějí opravdu hodně, ale samy si nic koupit nemůžou, nebo velmi mladých dospělých, kterým se dá dárkem třeba pomoci). Ale dárky dávám dospělým, které znám, mám ráda, a vím, co rádi dělají, co je baví, co aktuálně řeší... To, co chtějí a potřebují, si kupují sami, já chci dárkem dělat radost, ne šetřit jejich rodinný rozpočet. A beru to i naopak. Dotaz "co chceš" k Vánocům nesnáším.
Píšeš mi z duše
Potrefenáhusa já mám z Tescomy stromeček, což je vlastně sada hvězd na sobě. To je takové vděčné, snadno se to slepuje, jak na sobě leží plochu a ne hranou, i následně zdobí, mohla bys i s malou.
Evaeva ten stromček z hviezd som vlastne tiež piekla. Musím pozrieť či najdem tu sadu. Dik za pripomenutie
Potrefenáhusa Betlém máme taky. Dlouhé roky byl povinný.
Sweet Potato Svařákový sirip mám nachystaný na zítra.
Evaeva já sama perníčky nezdobim, nejlepší bylo zdobit společně ještě s někým, s ditetem teda nevim, jestli se odvazim ....no ale možná by je nazdobila lip než já ![]()
Pinot Noir díky za inspiraci na hlavní darek, malý dítě dostane yedoo mau new:D našla jsem bazarovou zelenou loni pořízeno, za 1000:D
rasaNori jů, tak to mám radost. Smontovanou a seřízenou, to je nejlepší.
Potrefenáhusa ve skupině je to nejlepší! A s malou to fakt klidně zkus, malé děti jsou výkonné. Tohle je že dvou a tří let staršího. 

Pinot Noir Jo, to mě napadlo taky, že možná si nikdy nic vážně vážně nevhodného proste nedostala
Já od ty stejný sestry, která mi omlátí o hlavu stavebnici pro dítě. (Seva, žádný šunt z pepca) několikrát dostala sexii košilku. Polyesterový hadřík určený přesně na to jedno. Tak to tak vyndas z chlupaté taštičky před celou rodinou, včetně otce a švagra. No a stejně si myslím, že je nevhodné dárek někomu ofrflat. Vlastně jsem mohla být ráda, že to nebyl vibrátor nebo nechtěla, abych si to na místě zkusila.
sprchac by byl úplně v pohodě.
Pořád mě ale víc mrzi, že si alespoň minimálně neváží dárků ode mě nebo neprojeví alespoň zdvořilou radost než tohle.
Zarinya děkuju![]()
Evaeva krásný to mate! Když já to sama nějak moc neumim, tak nevim, jestli to riskovat ve ztizenych podmínkách
Potrefenáhusa zatímco my jsme vyložené malérečky
Sní se to tak jako tak a ještě můžeš o všech tvrdit, že to dělala malá ![]()
continuity Tak podle mě je rozdíl mezi dárek ofrflat a s poděkováním taktně sdělit, že košilku bohužel nevyužiju, jestli třeba není možnost to nějak vyřešit.
Nepotřebuju kola konzumu roztáčet víc, než je nezbytně nutný a ani nějaký potenciální uražený city mi za to nestojí.
Evaeva to je hezké ![]()
Fakt si to užijte dokud jsou malincí, teď už je to jiné a kolikrát se jim ani nechce.
Já jsem jim dávala k ty polevě nový štětec a s tím to vždy nějak opatlaly.
My už taky Vánočně ladíme. Včera jsme motaly věnce, ty dva věnce nám trvaly asi jen 3 hodiny. Jako fakt. Vůbec to nechápu, vždyť jsme na to byly tři! Je to do školky na vánoční jarmark, prosím vás, kdybyste někdo do té školky tady chodil, kupte si to! Pak se vyrovname:-D.

continuity moje děti to baví, a to mi ke štěstí stačí. I když malý u toho vydrží asi pět minut. My už máme napečeno, ale neozdobeno. Takže tu poslouchám třikrát denně, kdy už to budeme dělat. Ale mým sestrám se chce pořád, scházíme se na to u našich ![]()
Karja jsou super. ![]()
Dlouho to trvá i mě, v sobotu budú motať ty adventní a už teď vím, že jenom vyrobit ty zelené korpusy bude na celé odpoledne.
Podle mě je udáš v pohodě, má to potenciál.
Karja náhodou dobrý
Převázala bych pár mašlí kvůli svojí OCD na symetrii a dala na dveře
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.