Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:30

continuity Hele, já vůbec nechápu proč nechtěla to sevo? 

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:33

Evaeva no ty moje to taky bavilo, teď jen tu mladší a ještě jenom něco. Netruchlim kvůli tomu, počítám, že se k tomu zas za pár let vrátí, buď se mnou nebo se svojí rodinou. 

Každé období má něco, jen jsem chtěla říct, že odkládat některé věci, až budou děti větší a rozumné, nemusí být dobrá strategie. Těch Vánoc, kdy se z toho všeho tak bezelstně těší, je vlastně jenom pár. 

Offline Sweet Potato
40617 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:35

continuity Do kamene tesat.

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:36

Karja já to taky nepochopila, měla kluka o rok mladšího než moje starší, kterou to bavilo moc. Něco řekla, že už podobnou věc mají a on by to nevyužil. Přitom seděl nad tou krabici a držel ji jak klíště. No to je fuk. Já to beru, jak to je. Byla to pro mě přelomová zkušenost a vlastně se mi dost ulevilo. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:36

Evaeva Ten jeden je dost koště, tam musím masle přidat ať se to zakreje. Ten hratelnej si někdo koupí, tamten si budu muset beztak nakonec koupit sama:-D. Pak ho dám segre na terasu:-D. 

continuity No já chci taky dělat ty adventní prave, tohle jsem nějak dělala nevím proč? Jo musela jsem si, že je ten jarmark nějak moc dopředu až vy tady jste mi řekly, že advent bude už tuto neděli, tak jsem to dělala z klacku aby to nedopadlo:-D:-D. Tak nic no. Pro nás chci zkusit nějakej ten upichanej v té hmote, my máme doma dost teplo (to můžu pronajímat teď na ohřátí tento tepelné neregulovatelny dům:-D) takze ty běžné nám brzo opadají, musela jsem to vytáhnout vždy na neděli večer a zas uklidit. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:37

continuity No právě že je to taková pěkná hračka. No něco asi pochopit nelze;-)

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:39

Karja na pinterestu je těchto proutěných adventních celá hromada. Já bych to víc nezdobila, ať si to dodělá kupec. Takový dodelej si sám. Stejně tady vidíš, že trefit se někomu do vkusu je těžké.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:41

continuity Jj přesně a je to tvoření s dětma! Jen nechápu, že mě nenapadl třeba svícen. Sklenice, nějaká šablona, zasnezit fixou, trpytky a hotovo. Tak za rok! 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:48

Evaeva mne nevadí tak to samotný zdobení, ze to bude opatlany mi neva vůbec, je nějak děsně nerada dělám tu polevu, vzdycky to nějak teče nebo se to zasekava v tom pytliku...tuhle část dělám fakt nerada. Perniky už upeceny taky mám 

Offline brrr
12384 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:50

Potrefenáhusa Já nesnáším, jak jsem od polevy upatlaná já i všechno a všichni kolem. Brr

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:58

Potrefenáhusa vem si ten štětec, na ty stromečky to je úplně ok a je to hrckuvzdorny.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:04

Potrefenáhusa Já letos koupila polevu hotovou v tubičkách, barevnou. On byl na krabičce jednorožec, tak dcera trvala na tom, že ji musíme vzít. Tak letos všechny perníčky zdobí ona :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:15

Karja Myslím, že by se ti hodil workshop. Holky to očividně i baví a bylo by dobrý je ve vkusu trošku  kultivovat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:24

Potrefenáhusa jo no, udělat polevu je nejhorší

Offline Sweet Potato
40617 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:27

DruI Poleva v tubičkách nám dobře posloužila mnohé Vánoce i Velikonoce.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:47

SunEclipse  jak to jen napsat :). Poslední dárky mezi dospělými byly zážitkové (lístky "za kulturou", péče o tělo, výlety, ...). Bylo to fajn, nic se nám doma nehromadilo, na nic se neprášilo, ...potkávali jsme se i díky vánocům během celého roku. Covid to zastopoval. Dnes na takové dárky nemáme čas, těším se až ten čas zas příjde .

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:54

Sweet Potato DruI když ty kupovany barevny mi vůbec nepřijdou k jídlu pro dvouletý dite :-( 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 22:00

Potrefenáhusa neteř na ně má alergii. Ale dělají, myslím, i bílé. Ale zrovna takhle malým dětem moc nevadí, když to teče hodně, takže bych udělala řidší polevu a hlavně velkou dírku, ať nemusí moc mačkat. Ty zdobící pytlíky se špičkou se mi pro děti moc neosvědčily.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 22:01

@Potrefenáhusa s malýma dětma jsme zdobivali špejlí místo sáčku,zapatlany bylo všechno to jo,ale děti spokojený a rodiče vlastně taky

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 22:11

Evaeva i ty bílé mají příšerné složení. Už mnohokrát jsem to měla v ruce, že si ušetřím práci a zas jsem to vždycky vrátila zpátky do regálu, že radši umíchám bílek.